„Ușurat“ de 20.000 de lei într-o spălătorie auto din Năvodari: un bărbat acuză că personalul i-a furat banii din cotiera mașinii

3
5094

Un bărbat din Năvodari acuză angajații unei spălătorii auto din oraș că i-au furat o sumă mare de bani din mașină. Acesta s-a adresat polițiștilor și chiar are o certitudine cu privire la persoana care i-a luat banii.

În speță, totul s-a întâmplat vineri dimineață, pe 17 noiembrie a.c., când Petrică Todirică, administratorul unei firme de construcții din zonă, a mers, ca de obicei, la spălătoria auto aflată la ieșirea din Năvodari, spre Midia, acolo unde mergea frecvent cu mașina, un BMW X7 de culoare albă.

Bărbatul ne-a declarat că, la un moment dat, după ce angajații spălătoriei spălaseră deja o parte din mașină, a deschis portiera, pentru a-și lua pachetul de țigări din interiorul autoturismului. Numai că nu l-a găsit acolo unde îl ținea de obicei.

„Când m-am dus să-mi iau țigările din mașină, nu le-am mai găsit în locul în care le țin de obicei, lângă scrumieră. Atunci am deschis cotiera și am găsit pachetul acolo, deși eu nu bag niciodată țigările în cotieră. Atunci am constatat că mi-au dispărut banii. Erau 20.000 de lei, banii firmei, pentru salariile oamenilor. Erau legați cu elastic, în fișicuri de 200 de lei, de 100 de lei și de 50 de lei.

Am întrebat unde sunt banii, nimeni nu știa. Am văzut pe camere un băiat care a ieșit cu capul din mașină și a băgat ceva în buzunar, a zis că a băgat un pix care nu mergea și că mergea să-l arunce la gunoi. Nu cred că era normal să îl arunce, indiferent că mergea sau nu. Dar nici nu l-a aruncat, pentru că nu a plecat de la mașină.

Am sunat la Poliție, au venit polițiștii și au luat amprente, i-au legitimat pe toți și urmează să-i cheme pentru audieri, iar eu am depus plângere penală. Eu am rămas păgubit cu 20.000 de lei și nimeni nu vrea să recunoască“, ne-a declarat Petrică Todirică.

Tot el ne-a precizat că dacă îi vor fi restituiți banii furați, este dispus să renunțe la acțiunea penală.

„Eu nu am nimic cu nimeni, vreau doar să-mi recuperez banii, pentru că erau banii muncitorilor. Dacă îmi returnează banii, retrag plângerea de la Poliție, dacă nu, mergem înainte și, cumva, tot o să mi-i dea înapoi, poate chiar cu dobândă și cu cheltuieli de judecată“, ne-a mai declarat păgubitul.

De precizat că, potrivit reclamantului, la spălătoria respectivă înainte erau alți angajați, care i-au spălat mașina frecvent și nu au fost probleme, deși de fiecare dată avea bani în cotiera mașinii. De data aceasta, însă, cel care i-a spălat mașina era un angajat nou, nu îl știa, fiind vorba despre cel pe care l-a văzut pe camere în timp ce băga mâna în buzunar și care este principalul suspect.

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța confirmă

La data de 17 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au fost sesizați de un bărbat, de 46 de ani, cu privire la faptul că i-ar fi fost sustrasă, din autoturism, suma de 20.000 de lei.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt“, ne-au comunicat oamenii legii.

În cele ce urmează, așa cum arăta și persoana păgubită, urmează audierea tuturor angajaților, în vederea depistării făptașului și pentru recuperarea banilor.

Daniel ALBU

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.