Va fi desființată bariera din centrul Constanței: IPJ a retras avizul

1
1037

Focus Press a adus în atenția cititorilor în cursul zilei de luni, 18 octombrie a.c., faptul că municipalitatea a amplasat o barieră în zona instanțelor, pe motivul că locurile de parcare de aici ar fi deja ocupate de către cei care au achiziționat abonamente.

Concret, instanțele constănțene au solicitat achiziționarea de abonamente nominale anuale pentru locurile de parcare aferente lor, le-au cumpărat, iar acum acestea nu mai pot fi ocupate de către alți șoferi între orele 8.00 și 17.00, conform Regulamentului parcărilor, ne-au declarat reprezentații Primăriei Constanța.

Însă acest demers a îngrădit libera circulație a cetățenilor. Tocmai din acest motiv consilierii locali municipali USR au luat act de această situație și s-au deplasat încă de ieri în acea zonă. Liderul consilierilor USR, Dumitru Caragheorghe a declarat pentru Focus Press că astăzi, 19 octombrie a.c., ori cel târziu miercuri, 20 octombrie a.c., va fi desființată bariera din zona Judecătoriei.

Cu privire la modificările/restricțiile propuse în Zona Peninsulară a municipiului Constanța, precizăm faptul că Poliția municipiului Constanța a dat, initial, un aviz pozitiv general. În urma reanalizării impactului asupra traficului rutier, precum și a destinației zonei în cauză, la data de 18 octombrie a.c., avizul pozitiv a fost retras parțial, mai exact mențiunea cu privire la montarea unei bariere, la intersecția bulevardului Tomis cu strada Vasile Alecsandri.
Astfel, lucrările de amenajare referitoare la zona menționată urmează a fi executate fără montarea unor stâlpi, bariere și bolarzi retractabili, în vederea asigurării fluenței și siguranței rutiere.

V.I., L.M.

Citește și:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.