Va fi trafic intens pe Autostrada Soarelui. Iată ce rute ocolitoare puteți folosi

0
251
sursa foto: DRDP Constanța

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române recomandă conducătorilor auto să-și planifice cu mare atenție revenirea din minivacanța de 1 Mai dinspre litoralul Mării Negre către Capitală, având în vedere că este de așteptat ca pe autostrada A2 să se înregistreze valori intense de trafic, luând în considerare numărul mare de turiști aflați în ultimele zile în stațiuni.

Pentru evitarea timpilor de așteptare în coloane, puteți opta pentru rute alternative la autostrada A2, respectiv:

  • DN 2A Constanța – Hârșova – Slobozia – Urziceni – DN 2 – București;
  • A2 – Fetești sau Drajna – DN 3A – Lehliu-Gară – DN 3 – Fundulea – București;
  • DN 3 Constanța – Murfatlar – Adamclisi – Ostrov (traversare cu bacul) – Călărași – DN 21 Călărași – Drajna – A2 Drajna – București (sau din municipiul Călărași – DN 3 – Lehliu-Gară – Fundulea – București).     

În funcție de evoluția valorilor de trafic, la data de 1 mai 2023 există posibilitatea ca polițiștii rutieri să ia măsura devierii circulației pentru anumite intervale orare și pe unele tronsoane kilometrice de pe autostrada A2 către aceste artere rutiere alternative.

De asemenea, este important de menționat că în a doua parte a zilei de luni, când valorile de trafic vor fi în creștere pe autostrada A2 București-Constanța, polițiștii rutieri pot devia circulația sau pot impune restricții de circulație și pe sensul către litoral.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.