Val de incidente rutiere în plin sezon estival, în sudul județului Constanța

0
500
Imagine cu rol ilustrativ

Neatenția șoferilor și-a pus amprenta în sudul litoralului în noaptea zilei de sâmbătă, 1 iulie și dimineața de duminică, 2 august a.c..


Militarii ISU Dobrogea au fost solicitați la foc continuu, iar la orele 22:00 la diferențe mici de timp, două accidente s-au produs între Eforie Nord și Techirghiol, apoi în Mangalia.


În cazul primului accident, un pieton a fost rănit, având nevoie de îngrijiri medicale.
Iar în Mangalia, pe strada Portului, două autoturisme au intrat în coliziune rezultând două victime.


În această dimineață, prin apelul la numărul unic de urgență a fost anunțat un incident rutier în localitatea Tuzla, un pieton având nevoie de atenția medicilor.
Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru fiecare eveniment rutier petrecut în acest week-end pe litoralul românesc.

Un bărbat de 27 de ani, fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,63 mg/l în urma testării cu aparatul etilotest), a condus un autoturism pe DN 39, dinspre localitatea Eforie Sud către municipiul Mangalia și, ajungând la marcajul pietonal din dreptul unei societăți comerciale din localitatea Tuzla, a surprins și accidentat ușor o femeie, de 77 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, din dreapta conducătorului auto.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a femeii.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.