Valetin Camboianu și Aurelia Halep vor să construiască un bloc de 7 etaje în cartierul Palazu Mare

0
2815

Un alt bloc de șapte etaje este pe cale să fie edificat în cartierul Palazu Mare. Societatea Natural Sistem SRL este investitoarea, iar în acest sens a fost depus la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța un memoriu de prezentare al proiectului, Certificatul de Urbanism fiind emis în luna iulie a anului curent de către municipalitate în ceea ce privește investiția.

Terenul este situat în intravilanul municipiului Constanța și se află în proprietatea societății Natural Sistem SRL controlată de omul de afaceri Valentin Camboianu, Maria Camboianu, precum și de Aurelia Halep, ruda Simonei Halep.

În prezent terenul este liber de construiții, având o suprafață totală de 2.000 mp și are deschidere către bulevardul Tomis. Se propune astfel construirea unui imobil în regim de înălțime de S+P+5Etaje+6Er+7ER. Valoarea estimată a investiției este de 1.500.000 de euro, iar perioada estimată a proiectului este de 24 de luni.

Societatea Natural Sistem SRL a fost înfiinţată la data de 8 mai 2013, având sediul pe strada Ștefan cel Mare, numărul 118 din municipiul Constanța. Administrator este Valentin Camboianu ce este și asociat cu 33% din capitalul social împreună cu Maria Camboianu cu 33% din capitalul social și Aurelia Halep tot cu 33% din capitalul social. Cifra de afaceri raportată în anul 2020 este de 3.896.307 de lei, profitul net de 1.580.883 de lei și datorii de 8.453.350 de lei.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.