Vama Veche, vad bun pentru noi pensiuni turistice

0
399

La Vama Veche se poate ajunge de la Mangalia, care este punctul terminus al căii ferate, cu ajutorul microbuzelor care se pot lua din gară sau cu mașina proprie, pe drumul național E 87. Localitatea este într-o continuă transformare, pentru că aici s-a construit foarte mult în ultimii ani, iar „spiritul” s-a pierdut printre tonele de moloz si beton. Și se va mai construi în continuare.

Două familii din comuna Albești, Cirdei, respectiv Oltean, vor să construiască o vilă cu două etaje în stațiunea Vama Veche și au început demersurile în acest sens. Agentia pentru Protectia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire pensiune P+2E si împrejmuire proprietate”, propus a fi amplasat în județul Constanța, Comuna Limanu, Sat Vama Veche, Parcela A474/7/1 si A474/7/2, Lot 8, Lot 9, si Lot 10.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanța pe strada Unirii, nr.23, municipiul Constanta, între orele 9 – 13. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanța.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.