Vergil Chițac spune că vor fi modificate noile adăposturi din stații, să vadă cetățenii când vine autobuzul

5
2613

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac a vorbit, în cadrul unei conferințe, cu ocazia lansării expoziției Constanța Smart Energy Expo 2022, despre mai multe probleme cu care se confruntă orașul. Edilul șef a spus că va modifica panourile laterale ale noilor stații de autobuz, amplasate în mai multe zone chiar în aceste zile.

Nici bine nu a fost montată prima stație de autobuz, din cele 125, ce costă peste 14.000 de euro bucata, că a fost montată în mod greșit, iar internauții au ținut să transmită acest lucru primarului, în mediul online. Constănțenii au sesizat problema pe pagina edilului de socializare: refugiile au panoul din stânga, direcția din care vin autobuzele, acoperit, astfel persoanele ce așteaptă în stații vor trebui să iasă din acele refugii pentru a vedea dacă autobuzul pe care îl așteaptă va staționa, în schimb, există vizibilitate prin panoul din dreapta, astfel constănțenii vor vedea dacă au ratat mijlocul de transport în comun.

Astfel, edilul-șef al Constanței, Vergil Chițac a spus că problema va fi remediată: „Vom modifica noile adăposturi din stații, ca să poată vedea lumea când vine autobuzul. Vom inversa acele panouri.”

L.M.

Citește și:

5 COMENTARII

  1. Cand am citit titlul, am presupus ca va pune panouri cu afisaj, ca sa stii in cate minute vine urmatorul autobuz, precum si ce autobuz este. Asa cum are orice statie moderna. Cand colo, ei nici macar nu l-au montat corect :)) Atat se poate la Constanta.

  2. strazile, bordurile( randul 3), cand se termina?
    Mai lasati marinarilor si la urmasii ce vor fi alesi, ca si gurita lor mananca, ai si ei familii!

  3. Acu dacă omul este pe val/nuanțat poa sa faca orce.Inocenti care l au votat tre sa aiba satisfacți mari.Mandatu asta ii ultimul va asigur.In rest ALUPIGUS dnl e Vergil si si citi mai puțini ca dumneata doritori de functi de conducere/primari.Retineti ALUPIGUS toata,nu pe segmente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.