Verişoarele soţiei fostului prefect construiesc un bloc în mijlocul unei zone de case

1
2517
Cristina Stamule, foto: Facebook

Magazinul de textile Luxury, care funcţiona pe strada Cuza Vodă colț cu George Enescu, devine istorie. Societatea cu același nume, SC Luxury SRL intenționează să desființeze clădirile existente pe terenurile situate pe strada Cuza Vodă la numerele 43A și 43B în vederea edificării unui imobil cu regim de înălțime de patru etaje. Adică, un bloc înconjurat de case, ceea ce a stârnit vii comentarii.

Primăria Municipiul Constanța a emis Certificatele de Urbanism cu numerele 761 și 762, iar unul dintre acestea se referă la desființarea imobilelor existente cu regim de înălțime parter, C1, C2, C3 și C4 situate pe strada Cuza Vodă la numelere 43A și 43B. 

Cel de-al doilea Certificat de Urbanism vizează construcția unui imobil cu regim de înălțime D+P+4 etaje cu funcțiunea de locuințe colective și spațiu comercial la parter, cel mai probabil magazinul Luxury va funcționa la parterul imobilului ce se va construi.

Proprietarul magazinului de textile Luxury dorește să construiască un imobil nou care a atras atenţia opiniei publice în sensul că viitoarea investiţie a devenit virală pe Internet, mai mulţi constănţeni comentând, revoltaţi: „Iar se construiesc blocuri în mijlocul caselor?!”; „Bloc în zonă de case, înconjurat de case? Actuala administraţie promisese că nu mai permite aşa ceva!.

A fost elucidat însă şi „misterul”: blocul se va edifica lângă terenul arhitectului şef al Primăriei Constanţa, iar firma mai sus menţionată (beneficiara blocului) este controlată de Cristina Stamule şi Gianina Doga, verişoarele soţiei fostului prefect George Niculescu (candidatul fără noroc de la parlamentare, dar care este recompensat acum cu un post de secretar de stat).

L.M., M.M.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.