Vicepreședinții Consiliului Județean Constanța își încep de vineri activitatea. Iată care le sunt atribuțiile

0
489

Joi, 12.11.2020, în cadrul primei ședințe a noului Consiliu Județean Constanța, au fost aleși cei doi vicepreședinți ai instituției. Mihai Lupu, președintele C.J.C., a declarat că vineri va semna dispoziția de numire a acestora, iar ei își vor prelua atribuțiile.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, este încântat de alegerea lui Stelian Gima și a lui Petre Enciu în funcțiile de vicepreședinte și deja a stabilit câteva dintre atribuțiile celor doi.

„Vor fi colaboratorii mei, cu atribuiții pe care o să le stabilim de comun acord. Un lucru este foarte clar, domnul Petre Enciu va avea atribuțiuni pe fonduri europene, pentru că expertiza sa îl recomandă pentru acest lucru, iar Stelian Gima, cu bogata lui experiență, va avea o zonă destul de vastă de acoperită pentru că multe lucruri trebuie făcute, preluate, multe lucruri care nu s-au făcut până acum cu seriozitate, trebuie puse în funcțiune“, a declarat Mihai Lupu.

Președintele C.J.C. va semna vineri, 13.11.2020, dispoziția de numire a celor doi în funcții.

„Ei începând de mâine, prin dispoziția președintelui Consiliului Județean, să își exercite atribuțiile și mai departe să preia evaluarea și să facă să funcționeze departamentele din cadrul C.J.C.

Mă bazez pe ei pentru că au experiență, sunt doi oameni tineri, ambițioși, chiar dacă unul vine dintr-o zonă mai puțin cunoscută nouă. Eu am spus-o și în campania electorală că îmi doresc ca tinerii aceștia minunați, echilibrați, să colaboreze cu mine, pentru că tineretul aduce dinamica și te scoate dintr-o rutină. Sunt alături de ei, îi ajut în tot ce își propun și cred că vor face o treabă foarte bună“, a explicat Mihai Lupu.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.