Viceprimarul comunei Poarta Albă a fost demis

0
815
Florentina Tigmeanu -sursa foto Facebook

Comuna Poarta Albă a rămas fără viceprimar, după ce Florentina Tigmeanu, cea care a ocupat această funcție până în prezent, a fost demisă printr-un ordin al prefectului. Mai mult decât atât, aceasta a fost exclusă și din partid. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, fostul viceprimar și consilier de la Poarta Albă atrage atenția că a fost demis, nicidecum nu și-a dat demisia, așa cum ar fi anunțat primarul comunei, Vasile Delicoti.

Iată ce a scris Florentina Tigmeanu pe pagina sa:
Începând de ieri, 6.08.2020, am îngroșat rândurile viceprimarilor care nu s-au ridicat la înălțimea pretențiilor domnului primar Delicoti. Mai exact, trei suntem în situație, cam toți atâția câte mandate are dânsul. Incompetenți fiind considerați, am fost dați afară, rând pe rând, într-un mod sau altul. Evident, a venit rândul meu, care nu m am “bucurat” de a duce la capăt mandatul. Nici măcar atât! Nu mi-am dat eu demisia, așa cum spune!
Findcă nu am acceptat niciun târg propus de dumnealui pentru a pleca în liniște, fără deranj și a-l lăsa să-și ducă la îndeplinire planurile, gândind că Primăria și Comuna Poarta Albă sunt lucruri care îi aparțin, precum societățile familiei și în care decizia dumnealui este lege, am ajuns prin a rămâne fără atribuțiuni, mai întâi verbal, apoi scris. Pentru a evita momentele stânjenitoare datorită situației, am decis să solicit un concediu de odihnă, pe care nu l-am avut timp de 4 ani. Surpriză, nu s-a aprobat, ba dimpotrivă, s-a soldat cu excluderea mea din partid. Mulțumesc pe aceasta cale domnule primar, pentru “cadoul” de sfârșit, după 4 ani la primărie și 14 în echipa dumneavoastră!
Ca un cuvânt de final, știți de ce m-am opus deciziei de a pleca? Pentru că acești 4 ani am lucrat in slujba cetățenilor din Poarta Albă, iar cei care vor decide dacă voi pleca sunt ei, nu dumneavoastră, domnule primar!”.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.