Viceprimarul din Năvodari ar putea fi ales vineri

0
306

Consilierii USR-PLUS Năvodari au participat, joi, 05.11.2020, în cadrul primei şedințe de Consiliu Local al Oraşului Năvodari. Propunerea lor de viceprimar a fost Cristian Bălaşa, dar acesta nu a întrunit 50%+1 din cvorum.

În cadrul primei ședințe a Consiliului Local Năvodari, aleșii locali USR-PLUS l-au propus pentru funcția de viceprimar pe Cristian Bălaşa.

„Deşi nu a existat nicio înțelegere anterioară cu celelalte formațiuni politice din Consiliul Local, consilierul USR-PLUS a obținut șapte voturi, față de cele nouă ale contracandidatul său de la PMP.

Două dintre cele 19 voturi au fost invalidate, niciunul dintre candidații propuşi nu a întrunit 50%+1 din cvorum. Astfel, alegerea viceprimarului se amână pentru vineri, 6 noiembrie a.c., când a fost convocată o nouă şedință“, au transmis consilierii USR-PLUS Năvodari.

Joi, 05.11.2020, s-a votat şi împărțirea consilierilor locali pe comisii.

„Ștefan Antonaru va face parte din Comisia de Amenajare a Teritoriului, Realizarea Lucrărilor Publice, Protecția Mediului, Conservarea Monumentelor Istorice și Arhitectură. Cu toate că USR-PLUS l-a susținut pe Cristian Bălaşa, singurul economist din Consiliu Local, pentru Comisia de Buget Finanțe, consilierii PSD au refuzat numirea.

USR-PLUS a câştigat două locuri în Consiliul Local al Oraşului Năvodari, la alegerile din 27 septembrie. Le dorim mult succes colegilor noştri în misiunea grea pe care o au de îndeplinit, aceea de a aduce un plus valoare real în comunitate şi transparență în administrație. Oraşul Năvodari are nevoie de schimbare radicală. Promisiunile făcute în campanie de echipa USR-PLUS Năvodari nu s-au uitat. Continuăm să luptăm pentru dezvoltarea oraşului Năvodari!“, au mai transmis consilierii locali USR-PLUS.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.