Victor Cruceru – candidatul ALDE pentru Primăria Constanța

0
1174
Victor Cruceru, candidat la Primăria Constanța din partea ALDE

Conducerea ALDE Constanța și-a prezentat, joi, echipa de candidați pentru  alegerile locale. Astfel, desemnat din partea formațiunii liberal-democrate pentru Primăria Constanța este Victor Cruceru care, împreună cu echipa sa,  formată din 34 de persoane, candidate la Consiliul Local, au anunțat că au în vedere unele proiecte inedite pentru municipiu.

Implicarea activă și reală este primul pas pe care îl vom face. În toți acești ani de după 1989, oamenii s-au săturat de planuri prezentate cât mai bombastic și niciodată realizate. Am auzit de prea multe ori, printre altele, sloganul ”Fapte, nu vorbe!” pentru că prea multe proiecte au rămas fie pe hârtie, fie nici măcar nu au ajuns acolo. Nu există responsabilitate pentru promisiunile făcute. Întotdeauna de vină a fost CELĂLALT sau ALTCINEVA. Noi venim cu soluții concrete, izvorâte din pregătirea noastră”, transmit reprezentanții ALDE Constanța.

Noi nu venim cu proiecte de lucrări cum ar fi asfaltările străzilor, care fac parte din fișa postului unui primar. Astea sunt lucrări care trebuie făcute oricum, fără prea multă publicitate. Nu poți veni să te lauzi că ai asfaltat, ca și cum nu ar fi fost treaba ta”, a declarat, printre altele, Leonard Tănase, președintele ALDE Constanța.

Așa cum am precizat, candidatul propus pentru Primăria Constanța este Victor Cruceru, care a precizat și punctele cheie unde trebuie lucrat, la nivelul municipiului Constanța.

Municipiul Constanța are nevoie de un spital municipal. Uitați-vă la ceea ce se întâmplă la urgența (Unitatea de Primiri Urgențe – n.r.) Spitalului Județean. Avem nevoie de un spital care să deservească exclusiv acest municipiu, pentru că municipiul Constanța este singurul care nu are un spital municipal”, a declarat Cruceru, în cadrul conferinței.

Un alt proiect pe care l-au propus cei de la ALDE pentru Constanța este înființarea unei secții de diagnosticare și tratare a unor afecțiuni pentru copii.

Constănțenii vor decide dacă proiectele noastre sunt importante sau nu. Asta vom vedea după alegeri. Dacă ne vor vota, înseamnă că proiectele propuse de noi sunt importante pentru ei”, au mai declarat reprezentanții ALDE Constanța.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.