Victor Ponta, liderul Pro-România, este suspect de coronavirus

0
222
Victor Ponta, liderul Pro România. FOTO Cătălin SCHIPOR

Liderul Pro-România, Victor Ponta, este suspect de coronavirus, asta după ce a intrat în contact cu un candidat la CJ Bacău, care a fost confirmat ulterior cu COVID-19.  Ponta a precizat că nu este în izolare și că va efectua un test când va veni la București. Candidatul cu care a intrat n contact, Aurelia Ţaga, este medic la rândul său, și a anunțat pe facebook faptul că acest virus l-a contactat în spital, acolo unde profesează.

Dragi băcăuani, dragi prieteni, am primit astăzi o veste pe care n-aş dori să o primească nimeni. Am fost confirmată cu noul Coronavirus! Pe care l-am contractat în spital, la datorie, încercând să-mi ajut pacienţii, aşa cum face orice medic şi asistent devotat. Pentru că indiferent de pericol, nu poţi să nu îi ajuţi pe copiii în suferinţă. Noi, medicii, suntem în prima linie şi ne-am asumat aceste riscuri. De aceea, nu avem voie să ne plângem. Face parte din specificul muncii noastre şi, aşa cum fiecare meserie are riscurile ei, medicina le are pe ale sale. Au păţit-o şi alţi colegi şi, mă tem, o vor mai păţi. Fiindcă boala nu alege. Iar medicii sunt şi ei oameni”, a scris medicul Ţaga pe Facebook.

La rândul său, Victor Ponta a declarat că a respectat toate regulile de siguranţă.

Doamna Doctor Aurelia Taga (candidat PRO România la Președinția Consiliului Județean Bacău) a contractat, din păcate, că mulți alți medici, noul coronavirus! Îi urez, în numele Echipei PRO România, multă sănătate – din păcate aceste alegeri NU trebuiau să aibă loc în aceste condiții /dar interesele electorale ale PNL și PSD sunt mai importante decât sănătatea publică! Faptul că liderii locali ai PSD (deși nu au candidat la Bacău și susțin o persoană de la PPUSL) speculează această situație în scop politic este rușinos pentru nivelul la care au coborât /sunt convins că alegătorii ii vor sancționa pentru asta!

Eu fac campanie alături de candidații PRO România – respectând toate regulile de siguranță (masca, dezinfectant, număr de persoane, evenimente în spații deschise)/inclusiv momentul fotografiilor (în care îmi scot masca) este organizat de staff în condiții de siguranță! Voi face tot ce ține de mine să îmi protejez familia, colegii și toți cei cu care interacționez! Dar – trag încă o dată semnalul de alarmă – încăpățânarea lui Orban și a celor de la PNL și PSD în a face Alegeri în această perioada – va aduce un cost uriaș pentru români! Și răspunderea trebuie să fie a celor vinovați!”, a scris Ponta pe pagină să de Facebook.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.