VIDEO. Raluca Turcan, Mihai Lupu şi Bogdan Huţucă, la Năvodari, alături de candidatul Daniel Dumitrescu

0
579

Vicepremierul Raluca Turcan a făcut un adevărat tur de forţă în judeţul Constanţa, alături de ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş: a fost prezentă la Mangalia, la semnarea a trei contracte cu finanţare europeană, iar apoi la Năvodari, la un eveniment al candidatului PNL pentru funcţia de primar, Daniel Dumitrescu.

Evenimentul candidatului PNL la Primăria Năvodari a avut loc la Casa de Cultură din localitate, în prezenţa candidatului la preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu şi a preşedintelui PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă.

În afară de prezentarea listei de candidaţi pentru Consiliul Local Năvodară, Daniel Dumitrescu a explicat celor prezenţi în sală de ce PNL este diferit de PSD, el amintind şi cazul fostului primar, “condamnat pentru fapte grave de corupţie”, în timp ce despre actualul edil a spus că este supranumit “primarul panseluţă”.

La rândul său, candidatul PNL la preşedinţia CJC, Mihai Lupu, a vorbit tot despre problemele penale ale foştilor lideri PSD, dar şi despre chestiuni precum preţul apei în judeţul Constanţa: “Plătim cea mai scumpă apă”.

La solicitarea Focus Press, Raluca Turcan, Mihai Lupu, Daniel Dumitrescu şi Bogdan Huţucă au acordat câteva declaraţii, pe care le puteţi urmări în materialul VIDEO:

Comandat de Partidul National Liberal – Filiala Constanța

Executat de FOCUSPRESS ONLINE SRL – portal: www.focuspress.ro

Cod AEP mandatar financiar coordonator: 21200012

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.