VIDEO A depășit un camion pe linia continuă, apoi a frânat brusc în fața acestuia. Acum e pieton cu dosar penal

1
5578

Un șofer din Constanța a rămas pieton pentru o perioadă, s-a ales cu dosar penal, dar mai trebuie să plătească și o amendă mărișoară, după ce a fost implicat într-un accident rutier.  Acesta a frânat brusc în fața unui camion, iar o cameră de bord a surprins întreaga scenă. Imaginile au ajuns la Poliție, unde oamenii legii au stabilit că, deși autoturismul a fost lovit din partea din spate, șoferul acestuia este vinovatul.

S-a întâmplat pe data de 25 septembrie, pe un drum național, în interiorul unei localități. Un șofer de camion care circula regulamentar s-a trezit, înaintea unei treceri de pietoni, cu un autoturism marca Mazda, cu numere de Constanța, care l-a depășit pe contrasens, peste linia continuă. Mai departe, șoferul autoturismului a frînat brusc în fața camionului, după cum se poate observa în filmulețul alăturat. În imagini se poate vedea cum camionul a frânat, la rândul lui, însă nu așa cum se aștepta șoferul din Mazda, astfel încât impactul a fost inevitabil.

Autoturismul nu a fost avariat prea tare, însă ocupanții acestuia au coborât hotărâți să-I ceară socoteală șoferului de camion. Numai că, după ce cel din urmă i-a avertizat că are montată cameră de bord și totul a fost filmat, aceștia au lăsat-o mai moale. Au convenit să cheme Poliția, iar oamenii legii au vizualizat imaginile, stabilind, în cele din urmă, că șoferul autoturismului Mazda se face vinovat pentru faptul că a condus agresiv, a periclitat siguranţa traficului prin provocarea intenţionată a unui accident, fiindu-i întocmit dosar penal, pe lângă o amendă și suspendarea permisului de conducere.

 Daniel ALBU

1 COMENTARIU

  1. Traficul din Romania vrea neaparat sa rivalizeze cu cel din Rusia. O sa fie din ce in ce mai rau. Camerele de filmat sunt deja un must-have in orice masina

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.