VIDEO. ADIO, magazine alimentare în staţiunea Mamaia!

7
21452

Primarul Constanței, Vergil Chițac, vrea să readucă staţiunea Mamaia în rândul staţiunilor civilizate, fără magazine alimentare la colţul hotelurilor sau restaurantelor.

Turiştii care obișnuiau să cumpere mezeluri de la celebrele magazine non-stop din Mamaia vor trebui să se reorienteze. Asta pentru că primarul Constanței va interzice acest tip de comerţ. Într-un interviu acordat cotidianului Focus Press, edilul a și explicat motivul acestei decizii.

Ne obligă legea, este o hotărâre de guvern care spune că în stațiuni nu se pot comercializa anumite tipuri de alimente. Nu se poate, pentru că acolo fac business operatori în turism care au hoteluri și restaurante și mi se pare o concurență neloială. Pe de altă parte, se umple Mamaia de gunoaie, ori asta este stațiune turistică. Acesta este doar un exemplu, dar sunt mult mai multe exemple. Încet-încet o să facem ca turismul să fie civilizat. Trebuie să facem ceva, chiar nu mai putem rămâne așa”, a declarat primarul Vergil Chițac.

De remarcat că în Mamaia existau, într-adevăr, câteva magazine alimentare de unde turiștii își mai puteau cumpăra câte ceva, mai ales cei care nu voiau sau nu își permiteau să servească masa la restaurante. Din păcate, este posibil ca acestea să dispară cu totul.

D.A.

Interviu INTEGRAL cu primarul Constanţei:

7 COMENTARII

  1. Care vine cu gândul sa mănânce salam merge si cumpara din cta si tot cumpara degeaba desființează magazinele ori se duc cu mașina proprietate ori cu autobuzul pana la urma se duce cu taxiul si ajungemai ieftin decat la restaurant mai ales acum cand suntlazi Grigorie mobile

  2. Hai ca va doare in cur de românașii nostriu care au și ei câte un magazin,lăsați oamenii sa muncească cum pot,nu toată lumea își permite sa aibă un HOTEL și nu toată lumea este obligată sa cumpere alimente de la restaurant,sa dea 8 lei pe o apa la 0.5L într-un restaurant,dacă nu ai milioane de euro sa-ti iei un hotel nu ai voie sa trăiești domnule PRIMAR,Rușine sa-ti fie

  3. Dute ….sa te i-a cu decizia matii de primar ….conunist lasa-ti hipermarketurile sa faca bani sa duca in alta tara si noi localnici care platim tote taxele aici si cheltuim banii aici sa murim de foame uaaaaaaaaa !

  4. Firmele nu fac business,fac speculă pe față. Să ceri 25 ron pe o cafea de maxim 1 ron,două ochiuri 30 ron,un suc de 2 ron e 8,etc. Nu se dau bonuri fiscale la terase,bacșiș neimpozitat ca orice venit,alimente expirate,mizerie și focare de infecție..Asta e BUSINESS? Unde sunt banii statului și de fapt ai noștri, din închirierea șezlongurilor? Cu ce ajută HORECA statul? Prin evaziune? Acum patronii cerșesc ajutor de la stat ,ținând mâna întinsă prin geamul Maybachului..Supermarketurile au și ele păcatele lor,dar e un comerț civilizat,la vedere,cu tva plătit corect..

  5. Faceti ceva la calitatea mancarii si sa nu ne mai intoxicam! Sigur ca nu ca doar sunteti de dreapta! Imi aduc aminte de un ministru care a facut toxi-infectie alimentara la un club de fite!

  6. Domnule Primar .(……..) , daca am platit spatiul in avans de anul trecut … ce fac anul asta ? Fac Service auto in loc de Market ? Imi da (….) banii de chirie ???? Chiria nu te gandi ca este foarte mica … aprox 25.000€ pe sezon !!!! (….) !!! Distrugeti Romania … toti banii vreti sa ajunga la marii retaileri , Mega , Lidel etc !!! Halal Romania !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.