VIDEO. Aleșii, sub lupa FOCUS PRESS: Ce case de vacanță a vândut consilierul local Mihaela Andrei în 2019?

0
336

Mihaela Andrei a obținut un nou mandat de consilier local după alegerile din septembrie a.c. Consilier juridic în cadrul C.N. A.P.M.C. S.A., a obținut anul trecut venituri de 57.068 de lei, din salarii.

Membru P.N.L. Constanța, Mihaela Andrei este consilier local și în mandatul 2020 – 2024. Acesta este al doilea mandat de ales local, după unul și de consilier județean, între 2013 și 2016. În plus, din noiembrie 2007 este consilier juridic al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa.

Mihaela Andrei este licenţiată în drept la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza“ Bucureşti, iar apoi a finalizat cursuri de master în legislaţia maritimă la Universitatea Maritimă Constanţa. În prezent, aceasta urmează alte cursuri de master, de Managementul crizei și prevenirea conflictelor, la Universitatea Națională de Apărare. Anul trecut, a participat la diferite forumuri și cursuri având ca obiect proiecte pentru un oraș / port SMART.

Potrivit declarației de avere, consilierul local deține un apartament în Constanța, cumpărat în 2019, de 87mp, și un autoturism Mazda. Nu are conturi sau depozite bancare, dar a vândut anul trecut patru case de vacanță din Năvodari, pe care le deținea din 2015, pentru aproximativ 193.000 de euro. Iar în 2020, o parcare betonată, pentru alți 45.000 de euro. Mihaela Andrei are și un credit de aproximativ 57.000 de lei, scadent în 2022.

Consilierul local Mihaela Andrei este și asociat în firma Mamaia North, care are sediul social în Corbu, unde mai deține doar opt părți sociale.

Mai multe detalii despre tranzacțiile Mihaelei Andrei din 2019, CV-ul și declarația de avere, în materialul video.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.