VIDEO. Aleșii, sub lupa FOCUS PRESS: Consilierul parlamentar al deputatului Horia Țuțuianu deține două apartamente și patru mașini, la Constanţa

0
289

Consilierul județean Nicoleta Bercaru se poate lăuda cu două apartamente și patru autoturisme, dar și cu patru credite, ultimul contractat în 2020. Aceasta ocupă acum și funcția de consilier al deputatului Horia Țuțuianu.

Nicoleta Bercaru, consilier județean P.S.D. Constanța, dar și consilier parlamentar al deputatului Horia Țuțuianu, este profesor de Limba Română la Școala Gimnazială nr. 40 „Aurel Vlaicu“. Aproximativ opt ani, aceasta a ocupat funcția de director al Școlii Gimnaziale nr. 39 „Nicolae Tonitza“, până când a demisionat pentru a ocupa postul de director al Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada“. Unde a stat doar șase zile, pentru că a fost demisă de foștii săi colegi din Consiliul Județean Constanța. Nicoleta Bercaru a fost și ea consilier județean din 2016, dar a renunțat la această demnitate pentru a putea ocupa funcția de director al centrului cultural.

După ce a pierdut conducerea de la „Teodor T. Burada“, aceasta s-a întors să predea la Școala Gimnazială nr. 39 și a fost numită consilier personal al fostului președinte al Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, iar acum îi este acestuia consilier parlamentar, după ce el a obținut un loc de deputat din partea P.S.D. Constanța, în urma alegerilor din decembrie 2020.

Potrivit declarației de avere, Nicoleta Bercaru deține două apartamente în Constanța, de 26, respectiv 50mp, cumpărate cu credit ipotecar, în 2010 și 2015. În 2020, alături de soțul său, aceasta a cumpărat și un garaj de 34,39mp. Trebuie menționat că, din 2017, cei doi au în proprietate și o fâneață de peste 2 hectare în satul Șaru Dornei din Suceava.

Consilierul județean este un fan al autoturismelor Wolkswagen, deținând trei astfel de mașini (Beetle, Tiguan și Touareg), dar și o Skoda Fabia.

Bercaru plătește rate la patru credite, în valoare totală de 44.305 euro și 135.087,79 lei. Iar în 2019 aceasta a obținut venituri de 102.926 de lei, din salariul de director al Școlii nr. 39 din Constanța, chirii, indemnizație de consilier județean și de evaluator și examinator pentru diverse firme și fundații.

Noul consilier parlamentar este președinte al Asociației Dascălii Schimbării, membru fondator al Asociației Femeia Schimbă Lumea, membru al Asociației Revista Tomis și asociat al S.C. Afortunado Place S.R.L. Aceasta are ca principal obiect de activitate „restaurante“, iar în 2019 nu a avut activitate.

Nicoleta Bercaru este și președinte al Departamentului Românii de pretutindeni al P.S.D. Constanța, deși în aprilie 2020 a pornit un atac virulent la adresa românilor din Diaspora, care s-au întors acasă din cauza pandemiei de COVID-19.

„Simt că mor de indignare! Îl ascult pe viceprimarul Bucureștiului, Aurelian Bădulescu, care spune că izolații și carantinații din București, românii care au dat buzna în țară în clipa în care țările de adopție le-au dat câte un șut în dos cu prima ocazie, acești români își bat joc de locațiile de 4 stele în care sunt cazați PE BANII NOȘTRI, SCUIPĂ ȘI JIGNESC oamenii care au grijă de ei FĂRĂ VREO OBLIGAȚIE și ÎNJURĂ ROMÂNIA, PE CARE AU INFECTAT-O PRIN PREZENȚA LOR AICI.

De o lună de zile suntem sub asediu. REGRET, DAR NU POT FI DE ACORD CU AȘA CEVA. STIMAȚI DIASPORENI CARE AȚI DAT BUZNA CREZÂND CĂ AICI PUTEȚI FACE CE VI SE NĂZARE, NU SUNTEM SLUGILE VOASTRE ȘI NU AVEM OBLIGAȚIA DE A VA ÎNTREȚINE SAU A VA SUPORTA LIPSA DE EDUCAȚIE. NU SUNTEM BĂTAIA VOASTRĂ DE JOC. STAȚI UNDE STAȚI PE BANII NOȘTRI.

COPIII FĂRĂ CONDIȚII DE ACCES LA INTERNET NU PRIMESC O TABLETĂ DE LA STATUL ROMÂN, CĂ NU-ȘI PERMITE 600 DE LEI DE COPIL, DAR VĂ ÎNTREȚINE PE VOI CU 400-500 DE LEI PE ZI.

VOTUL DE 3 ZILE NU VĂ DĂ DREPTUL DE A VĂ BATE JOC DE ROMÂNIA MEA.

RESPECTAȚI ȚARA-MAMĂ CARE V-A PRIMIT CU BRAȚELE DESCHISE!“, spunea prof. Nicoleta Bercaru în plină pandemie.

Și în 2018 aceasta a avut o postare pe binecunoscuta rețea de socializare care a creat valuri de indignare: „#INSIST SĂ MĂ PIȘ PE #REZIST“.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.