VIDEO. Atenție, constănțeni! Groapă neacoperită și nesemnalizată, la Miga: puteți cădea în subsolul fostului Hotel Continental

2
3376

S-a surpat terenul în zona Miga, unde se înălța odinioară Hotelul Continental!

Cel mai probabil din cauza lucrărilor din cadrul proiectului „Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanța“, implementat de Primărie cu fonduri europene, s-a surpat terenul de pe Bulevardul Ferdinand, din zona Miga. Tocmai au fost finalizate lucrările de reabilitare a trotuarului de la intersecția Bulevardelor Tomis și Ferdinand, acesta fiind lărgit și dispărând locurile de parcare. Groapa s-o fi format din cauza greutății stivei de dale care au fost folosite.

Din păcate, terenul s-a surpat și s-a format o groapă în subsolul fostei unități de cazare din centrul Constanței. Iar administrația locală nu s-a sinchisit să o acopere sau măcar să o semnalizeze.

În urma sesizării Focus Press, reprezentanții Primăriei au transmis că aceasta va fi semnalizată cât mai curând.

V.I.

2 COMENTARII

  1. Pai la cat de imbecili sunt cei de la Meva Concept la ce sa te astepti.Avem si noi pe bulevardul 1Mai la nr .60 o groapa mai mare ,au terminat trotuarul de doua luni dar groapa este tot acolo ,probabil o mai tin sai faca parastas de sase luni .

  2. Cred ca deja sunt vreo 2,,apartamente”acolo facute gata…la cum e pus paletul ala acolo,sa nu ne miram daca e cineva prin subsolul ala care se vede…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.