VIDEO. Au căzut câțiva stropi de ploaie și pasajul pietonal din zona gării deja s-a inundat

0
500

Pasajul pietonal din zona Gării Constanța se află în plin proces de reabilitare. Cel puțin așa a anunțat municipalitatea. Numai că, de câteva săptămâni, lucrările bat pasul pe loc sau, mai bine zis, nici nu au început. Partea proastă e că deși au fost anunțate precipitații insemnate cantitativ, constănțenii nu pot tranzita pasajul, pentru că în acest moment este inundat.

Deși la Constanța nu a plouat torențial, miercuri, 28 aprilie a.c., pasajul din zona Gării Constanța este inundat. Nu ar fi o noutate, însă cauza exactă nu se știe, ploi însemnate cantitativ nu au fost, o altă cauza ar putea fi o posibilă problemă a sistemului de scurgere, care să genereze refularea apei în pasaj.

Pe lângă acestea, constănțenii mai reclamă că sunt gunoaie în zona verde aferentă pasajului, după cum se poate observa și în imagini, însă acest aspect ține și de educația cetățenilor.

Precizăm că, Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul societății Confort Urban, va demara lucrări de reparații și întreținere în pasajul pietonal din zona gării în vederea demarării proiectului „Underground Art Flipping”. 

”Prin implementarea în comun a proiectului, se va crea perspectiva ca pasajul de la Gară să devină, după mulți ani în care acesta a fost evitat de constănțeni din cauza mirosului, a stării de degradare și a aspectului neîngrijit, un punct de atracție în Constanța și un spațiu primitor pentru evenimente artistice și culturale dedicate tinerilor din municipiu”, anunța municipalitatea. (detalii AICI)

Una peste alta, pasajul este imposibil de tranzitat, în condițiile în care sunt anunțate ploi și descărcări electrice la Constanța.

L.M.      

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.