Primarul Radu Cristian îndeamnă angajații din turism să se vaccineze: „Sezonul estival bate la ușă”

0
30
Cristian Radu

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu a postat un mesaj în mediul online exprimându-și părerea, în ceea ce privește vaccinarea angajaților din domeniul HoReCa. Acesta a ținut să precizeze că imunizarea celor ce lucrează în turism este o idee extrem de bună.

”În această perioadă critică pentru omenire, vaccinarea este cel mai important pas pe care trebuie să îl facem pentru a ne proteja pe noi și pe cei dragi de infectarea cu coronavirus.
Mulți dintre locuitorii orașului lucrează în turism, iar propunerile autorităților centrale de a redeschide sectorul HORECA și pe cel cultural depind în mare măsură de vaccinarea împotriva COVID-19. Deja se discută de concerte la care să poată participa doar cei imunizați și de redeschiderea restaurantelor cu condiția ca întregul personal să fie vaccinat.
Mi-am făcut recent rapelul și pot spune că personalul centrului de vaccinare din Mangalia este la datorie, în așteptarea persoanelor responsabile care doresc să se vaccineze.
Hotelierii cu un număr mare de angajați pot solicita DSP-ului echipa mobilă pentru procesul de imunizare a personalului”,
a declarat Radu Cristian, primarul municipiului Mangalia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.