VIDEO. Bărbat căzut în Dunăre, salvat de pompierii din Tulcea

0
307

Vineri seară, un bărbat a anunțat la 112 că a căzut în Dunăre și că se îndreaptă spre Ilganii de Sus. Pompierii din Tulcea au plecat imediat în căutarea lui, cu o ambarcațiune pentru căutare și salvare.

Vineri, 19.02.2020, în jurul orei 21.30, o persoană de sex masculin anunța, prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112, faptul că a căzut în apă, pe Brațul Sulina al Dunării, și se îndreaptă către satul Ilganii de Sus (comuna Maliuc). Deși acesta nu a solicitat ajutor, ținând cont de temperaturile scăzute de afară și de faptul că persoana putea intra în hipotermie, un echipaj din cadrul Detașamentului  de pompieri Tulcea a pornit imediat în căutarea sa, cu o ambarcațiune SAR.

Persoana în vârstă de 50 ani a fost găsită în apropierea localității Ilganii de Sus și a fost predată echipajului de Ambulanță prezent la fața locului. După ce a fost monitorizată, aceasta a refuzat transportul la spital.

Echipele de căutare au fost formate din pompieri, doi agenți din cadrul postului de Poliție Maliuc și un echipaj al Ambulanței private „Delta“.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.