VIDEO. Bogdan Bola îi răspunde „amețitei“ Dana Budeanu: cum e cu „derdelușul“ din Mamaia

0
1208

După ce Dana Budeanu i-a numit imbecili pe cei care au reabilitat plaja din Mamaia Nord, transformând-o în derdeluș, în opinia ei, deputatul Bogdan Bola, fostul director al Administrației Bazinale de Apă Dobrogea – Litoral, răspunde „amețitelor“ care își dau cu părerea despre acest proiect de stopare a eroziunii costiere, cu fonduri europene.

După ce a aflat că plaja din Mamaia Nord s-a lărgit, cu nisip adus în mare, și că, în plus, aceasta a fost înălțată, Dana Budeanu i-a ironizat în mediul virtual pe reprezentanții Administrație Bazinale de Apă Dobrogea – Litoral, considerându-i imbecili pe cei care au gândit și realizat o plajă-derdeluș.

„La Mamaia, niște imbecili au făcut plajã derdeluș, trebuie să urci cu telecabina ca să ajungi pe plajă! Vă dați seama, cu toate alea, colăcele, bărcile, umbrela, geanta amețitei, urci cu telecabina ca să te trimită după aia nevasta ta să-i iei porumb de pe faleza pe care ajungi doar dacă se pun bare d-alea de pompieri și cobori opărit între picioare! Ca să știți la vara la mare!

PS: Nicăieri pe globu` pământesc nu există așa imbecili ca la noi! Atenție, să vă luați și troti electrice, tot la spinare, că de la bar la apă sunt 150m, faci 10-15 minute frumos, cu alea în spinare! PS2: Voi ați văzut că s-a sesizat cineva în acest sens? Nu! Cardu de înțepat de boala lu Calache merge și la telecabina de la Mamaia?“, scria Dana Budeanu pe pagina sa de pe binecunoscuta rețea de socializare.

Și câteva ore mai târziu, după ce a urmărit și înregistrarea întâlnirii reprezentanților A.B.A.D.L. cu agenții economici care dețin cluburile din Mamaia Nord, realizată de Focus Press, creatoarea de modă a continuat: „Ahahahahahahaha! Atâââât! Merită toți banii să ascultați 30 de minute! Nu există pe glob! Când intră ăla micu cu geaca cu blăniță de fete, murim! Băi, fătălăilor, Primaria trebuia, în primul rând, să linga dorsal toți proprietarii de locații, pentru că ăia aduc lumea la mareeeeee!!!! Credeți că la mare se vine pentru mizeria de plajă derdeluș??? Auzi, să-și ia ăia baru și să-l pună mai sus! Ahahahhaha! Ăștia cu rău de înălțime nu mai pot sta pă șezlong, că nu ating cu picioarele pietrișu’, că nisip n-avem! Telecabina când se deschide?“

Atât i-a trebuit deputatului Bogdan Bola, fostul director al Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral, care se declară mândru că a luat parte la un proiect de o asemenea anvergură și că „amețitele“ care comentează trebuie să știe cine a l-a realizat.

„Dimineața, pe un soare cu dinți, cu o briză de-ți îngheța sufletul în tine, lucrările de stopare a eroziunii costiere sunt în plină desfășurare. Fiind ultima mea săptămână de lucru la A.B.A.D.L., pot spune doar că mă simt mândru că am luat parte, chiar și pentru puțin timp, la un proiect de o asemenea anvergură și că am cunoscut niște oameni cu adevărat deosebiți.

Iar în timp ce tot felul de «amețite» își dau cu părerea despre cum ar fi trebuit realizat acest proiect uriaș, permiteți-mi doar să vă subliniez entitățile care au pus umărul la elaborarea unicului proiect al României prin care s-au câștigat noi teritorii:

  • Halcrow – cea mai mare companie de consultanță în inginerie din Regatul Unit, cu filiale în toată lumea,
  • Arcadis, fondată în 1888- cea mai mare companie de consultanță în dezvoltare sustenabilă din Olanda cu proiecte în toată lumea,
  • Artelia – firmă de consultanță și inginerie din Franța, succesorul Institutului Hidraulic Francez, reunind cei mai buni specialiști francez,
  • DHI – Institutul de Hidraulică din Danemarca. Vârf de lance în cercetarea și proiectarea marină și costieră,
  • Royal Boskalis Westminster NV – una dintre cele mai vechi și mari companii specializate în mediul marin costier,
  • Administrația Națională Apele Române – reunește cei mai buni specialiști în protecție costieră și ape ai României.

Cam atât am avut de spus despre treaba asta…“, a comentat și Bogdan Bola în mediul virtual.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.