Dana Budeanu: „La Mamaia, niște imbecili au făcut plaja derdeluș”

0
6540

Dana Budeanu a aflat că plaja din Mamaia Nord s-a lărgit, cu nisip adus în mare, și că, în plus, acestea au fost înălțate. S-a supărat foarte rău, ironizând în mediul virtual reprezentanții Administrație Bazinale de Apă Dobrogea – Litoral, mai ales după ce a urmărit înregistrarea întâlnirii acestora cu agenții economici care dețin cluburile din stațiune, realizată de Focus Press.

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral derulează, în prezent, lucrările din cadrul proiectului cu finanțare europeană „Protecția și reabilitarea părții sudice a litoralului românesc la Marea Neagră, în zona Mamaia“. Plajele din stațiune au fost lărgite, cu nisip adus în mare, iar în plus acestea au fost înălțate. Așa că, în Mamaia Nord, cluburile și terasele de pe plajă au rămas sub nivelul plajei, iar agenții economici care le dețin au început să le demonteze, pentru a le repune pe poziții la noua cotă, care a crescut cu cel puțin un metru față de cea anterioară. 

Reamintim că aceștia sunt nemulțumiți deoarece toate aceste lucrări trebuie să le execute din fonduri proprii, iar în acest an nu vor putea pune șezlonguri pe plajele nou-create, iar cei care plătesc pentru șezlonguri vor trebuie să le traverseze pentru a ajunge la apă, printre cearșafuri.

Creatoarea de modă Dana Budeanu a aflat de modificările apărute în Mamaia, iar reacția sa nu este deloc una plăcută. „La Mamaia, niște imbecili au făcut plajã derdeluș, trebuie să urci cu telecabina ca să ajungi pe plajă! Vă dați seama, cu toate alea, colăcele, bărcile, umbrela, geanta amețitei, urci cu telecabina ca să te trimită după aia nevasta ta să-i iei porumb de pe faleza pe care ajungi doar dacă se pun bare d-alea de pompieri și cobori opărit între picioare! Ca să știți la vara la mare!

PS: Nicăieri pe globu` pământesc nu există așa imbecili ca la noi! Atenție, să vă luați și troti electrice, tot la spinare, că de la bar la apă sunt 150m, faci 10-15 minute frumos, cu alea în spinare! PS2: Voi ați văzut că s-a sesizat cineva în acest sens? Nu! Cardu de înțepat de boala lu Calache merge și la telecabina de la Mamaia?“, a postat Dana Budeanu pe pagina sa de pe binecunoscuta rețea de socializare.

Iar ironile creatoarei de modă au continuat să curgă după ce a urmărit filmarea realizată de reporterii Focus Press la întâlnirea din decembrie 2020, a reprezentanților Administrației Bazinale de Apă Dobrogea – Litoral cu agenții economici care dețin cluburile din stațiune.

„Ahahahahahahaha! Atâââât! Merită toți banii să ascultați 30 de minute! Nu există pe glob! Când intră ăla micu cu geaca cu blăniță de fete, murim! Băi, fătălăilor, Primaria trebuia, în primul rând, să linga dorsal toți proprietarii de locații, pentru că ăia aduc lumea la mareeeeee!!!! Credeți că la mare se vine pentru mizeria de plajă derdeluș??? Auzi, să-și ia ăia baru și să-l pună mai sus! Ahahahhaha! Ăștia cu rău de înălțime nu mai pot sta pă șezlong, că nu ating cu picioarele pietrișu’, că nisip n-avem! Telecabina când se deschide?“, a mai scris Budeanu.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.