Doina Voivozeanu revine la conducerea Centrului Cultural Burada cu note de 9

0
546

Consiliul Județean Constanța a anunțat rezultatele concursului de proiecte de management organizat pentru Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada“. Doina Voivozeanu redevine directorul instituției!

La sfârșitul lunii noiembrie 2020, Consiliul Județean Constanța demara concursul pentru alegerea unui nou director pentru Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada“, după ce concursul din luna septembrie 2020 se încheiase fără niciun câștigător.

O singură persoană și-a depus dosarul de această dată, Doina Voivozeanu, cea care a condus Centrul Cultural până pe 20 iunie 2020. De la plecarea sa au fost numiți trei directori interimari, iar acum aceasta se întoarce să preia frâiele instituției.

Prima etapă a concursului a constat în analiza proiectului de management depus de Doina Voivozeanu până pe 11 ianuarie a.c., iar acesta a fost notat cu 9,21.

A doua zi, pe 12.01.2021, a avut loc a doua etapă, susținerea proiectului în cadrul unui interviu, iar Voivozeanu a obținut nota 9,66.

Astfel, rezultatul final al concursului este 9,44, iar fostul director se întoarce ca noul director la Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada“, obținând o medie a notelor mai mare de 7, conform prevederilor Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 189/2008, privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările și completările ulterioare.

Comisia de concurs a fost formată din managerul Muzeului de Artă Populară Constanța, Maria Magiru (președinte), managerul Teatrul de Stat Constanța, Erwin Şimşensohn, și Carmen Magdalena Stoica, șef Serviciul Analiză Strategică și Creșterea Competitivității din cadrul Consiliului Județean Constanța.

Reamintim că Doina Voivozeanu a declarat pentru Focus Press că își dorește să se reîntoarcă la conducerea Centrului Cultural Burada deoarece „aș mai putea face lucruri frumoase la centru și ar fi și un fel de reparație morală pentru mine“.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.