De ce vrea Doina Voivozeanu să se întoarcă la conducerea Centrului Cultural Judeţean „Teodor T. Burada“ din Constanţa?

0
769

În această perioadă se desfășoară concursul de proiecte de management pentru Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada“. Singura care s-a înscris este fostul manager al centrului Doina Voivozeanu, care consideră că trebuie să se reîntoarcă până se va găsi un profesionist care să conducă așa cum trebuie instituția.

Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada“ a fost condus de Doina Voivozeanu până pe 20 iunie 2020, iar apoi fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, a numit-o ca manager interimar pe fostul consilier județean P.S.D. Nicoleta Bercaru. N-a durat decât 30 de zile și aceasta a fost demisă, iar de atunci s-a mai susținut o dată concursul de proiecte de management, dar Nicoleta Bercaru s-a retras, un alt dosar a fost respins, iar ceilalți doi candidați nu au obținut nici măcar nota minimă 7 pentru proiectul depus.

Proiectul de management depus de Doina Voivozeanu va fi analizat până pe 11 ianuarie a.c., iar dacă aceasta va obține cel puțin nota minimă, pe 12.01.2021 va susține interviul.

„Am muncit acolo foarte mulți ani și am obținut rezultate frumoase. Iar la centru, în ultimele șase luni, a fost o situație ciudată. Îmi doresc din suflet să fac iar lucruri frumoase și să am grijă de această instituție până va fi găsit un profesionist care va putea conduce Centrul Cultural. Pentru că este o instituție dificilă, cu trei zone de activitate diferite: învățământ – cursurile Școlii Populare, ansamblul folcloric Izvoare Dobrogene și Centrul Multifuncțional Jean Constantin. Aș mai putea face lucruri frumoase la centru și ar fi și un fel de reparație morală pentru mine“, ne-a declarat Doina Voivozeanu.

Comisia de concurs este formată din managerul Muzeului de Artă Populară Constanța, Maria Magiru (președinte), managerul Teatrul de Stat Constanța, Erwin Şimşensohn, și  Carmen Magdalena Stoica, șef Serviciul Analiză Strategică și Creșterea Competitivității din cadrul Consiliului Județean Constanța.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.