VIDEO. Chițac: La Spitalul de Boli Infecțioase mai trebuie făcută doar instalația electrică și obținute avizele

1
680

Primarul muncipiului Constanța, Vergil Chițac a declarat, marți, 11 ianuarie a.c., cu ocazia vizitei ministrului Sănătății, Alexandru Rafila la Spitalul de Boli Infecțioase faptul că s-au investit, până acum, 4 milioane de lei în lucrări la nivelul unității medicale.

„Cifrele nu sunt relevante. Degeaba vă spun că am investit 4 milioane de lei. Tot ceea ce pot să vă spun este că, în momentul de față, mai avem de rezolvat problema instalației electrice. Proiectul, avizele, care vor fi destul de rapide, și manopera în sine, dar și avize mai avem de obținut. Am grăbit cumva lucrurile. În rest, spitalul de mâine, dacă s-ar schimba numai instalația electrică, ar fi perfect funcțional. Este extrem de important să reținem colectiv unit. În scurt timp, vom da drumul celor 50 de paturi

Edilul a mai precizat că anumite materiale sunt greu de procurat, urmând să fie aduse din străinătate.

„Nu am vrut să intru în tehnicalități care ar plictisi pe toată lumea. Nu există un termen, a fost nivelul meu de ambiție – 15 decembrie, însă nu a putut fi respectat din motive obiecte. Într-o prognoză optimistă  28 februarie”, a mai spus primarul Vergil Chițac.

L.M.

Citește și:

https://focuspress.ro/video-managerul-cambrea-sustine-ca-spitalul-de-infectioase-se-va-redeschide-in-februarie-partial/?fbclid=IwAR3kdxgqkFEVdGIsTzcM2146bHUhrSoLPtFInlGpW9AJf2i-bJrUDMzf70c

1 COMENTARIU

  1. 4MILIOANE LEI INVESTITI DE PRIMARIA CONSTANTA PT REABILITAREA SPITALULUI DE INFECTIOASE,OK OK.
    CUM SE FACE CA PT BECULETELE DE CRACIUN INVESTITIA A FOST DE 1MILION DE EURO.NU SE PARE OARE CA PUUUTE CEVA CEVA.INTERESUL PRIMARIEI CONSTANTA NU ESTE ACELASI CU AL LOCUITORILOR EI.
    ALUPIGUS VERGIL SI .UBE LA .UR SI MIINI SCURTE.FERICIT SA FI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.