VIDEO. Cortegiu funerar cu manele, prin Km 5. Poliţiştii i-au amendat când au ajuns la cimitir!

0
20766

La orele prânzului, un cortegiu funerar cu manele străbătea B-dul 1 Mai, în drum spre cimitir.

Aproximativ 20 de cetățeni de etnie romă însoțeau duminică, 03.01.2021, la orele prânzului, un cortegiu funerar pe B-dul 1 Mai. Din boxe au răsunat manelele, până la cimitir.

Din fericire, rudele păstrau distanța între ele, dar acest lucru s-a petrecut numai până când familia îndoliată a ajuns la cimitir, unde s-auadunat şi multe cunoştinţe ale familiei. De precizat că în zonă au apărut şi oamenii legii, dar este de aşteptat ca aceştia să nu aplice amenzi, la fel cu nu au făcut-o nici la slujba de Anul Nou, fiind sensibilizaţi, cel mai probabil, de faptul că se respectă nişte tradiţii.

UPDATE:

Oamenii legii au aplicat amenzi pentru nerespectarea regulilor impuse în această perioadă.

Iată comunicatul IPJ Constanţa:

“În urma apariției în spațiul public a unor imagini cu privire la un cortegiu funerar care se deplasează pe raza municipiului Constanţa, precizam faptul că, polițiști din cadrul Secției 5 s-au sesizat din oficiu, iar la fața locului au ajuns mai multe echipe de poliție și jandarmi constănțeni, precum și polițiști locali, care au îndrumat persoanele să respecte măsurile legale stabilite pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2. Polițiștii au procedat la identificarea celor care nu s-au conformat indicațiilor, fiind aplicate 15 sancțiuni contravenționale conform Legii nr. 55/2020, în valoare totală de 7.000 de lei, dintre care una pentru organizatorul evenimentului, fiind vorba despre un bărbat de 45 de ani și 14 pentru participanții care nu purtau mască de protecție. Se continuă activitățile de sancționare, pentru ceilalți participanți”.

V.I.

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.