VIDEO cu momentul teribilului accident din Corbu, în urma căruia două persoane au murit

3
12853

Un accident grav a avut loc vineri dimineața, 2 septembrie a.c., în jurul orei 8.20, în zona Morii din comuna Corbu, județul Constanța.

În urma impactului dintre două autoturisme, patru persoane au fost grav rănite. Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de medicii ajunși la locul evenimentului, două persoane au decedat, iar celelalte două persoane au fost transportate la spital, una dintre acestea fiind inconștientă.

Momentul teribilului accident a fost captat pe o cameră de supraveghere. (Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional).

L.M.

Citește și:

https://focuspress.ro/accident-rutier-intre-doua-masini-in-comuna-corbu-patru-victime-incarcerate/

3 COMENTARII

    • E o mare diferență între viteza cu care circulă cele 2 autoturisme….și parca în codul rutier zice ceva de regula priorității de dreapta într-o intersecție nesemnalizată. Da normal ar fi ca în orice intersecție să fie indicatoare de semnalizare. Și mai normal ar fi sa se țină seama ca există o limita de viteză într-o localitate.

  1. E o mare diferență între viteza cu care circulă cele 2 autoturisme….și parca în codul rutier zice ceva de regula priorității de dreapta într-o intersecție nesemnalizată. Da normal ar fi ca în orice intersecție să fie indicatoare de semnalizare. Și mai normal ar fi sa se țină seama ca există o limita de viteză într-o localitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.