VIDEO. Cursuri pentru cei care îşi doresc o slujbă pe iahturile de lux din întreaga lume

0
411

Carmen Andreea Preda este prima femeie din România ce a pus bazele unei companii menită să acopere nevoile celor ce doresc să lucreze pe iahturile de lux din întreaga lume, prin parcurgerea unor cursuri complexe. Aceasta a fondat Capsea Yachting în anul 2018. Este prima academie acreditată internațional ce oferă posibilitatea tinerilor de a-și face o carieră pe iahturile de lux.


Cei pasionați de acest domeniu găsesc la Capsea Yachting cursurilor intensive, garantate să îi învețe pe cursanți tot ceea ce este nevoie în această industrie. După parcurgerea cursurilor de doar cinci zile, 8 ore pe zi, iar în această perioadă pandemică cursurile se pot parcurge online, cursanții pot opta după job-ul de stewardesă, chief stewardesă, maseuse, deckhand, butler, valet,etc. Totodată și tot ceea ce înseamnă consultanță pentru toate departamentele în industria Yachtingului.

“Veți obține o imagine de ansamblu clară a tot ceea ce înseamnă job-ul în acest domeniu”, se arată în descrierea cursului de pe site-ul oficial al companiei, www.capsea-yachting.com.

Contactată de Focus Press, fondatoarea companiei, Carmen Andreea Preda a declarat că ideea s-a născut ca urmare a faptului că ea însăși are o carieră în acest domeniu: „Eu am aplicat în domeniu din anul 2009, iar pentru că doresc să îi ajut pe cei pasionați și care doresc să își facă o carieră am fondat în anul 2018 această companie, singura din România, acreditată și recunoscută internațional. Cursanților le găsim o slujbă, garantat, într-o săptămână, două după terminarea cursului ce durează 8 ore pe zi, timp de cinci zile. Menționez că se poate parcurge și online, astfel cele 8 ore să se cumuleze într-o zi”.

De menționat este faptul că nu doar românii pot opta pentru aceste cursuri, ci, fiind recunoscute internațional, pasionații de acest domeniu din toată lumea le pot parcurge. Prețul este 950 de euro, iar cei care aplică în luna ianuarie a.c., beneficiază de o reducere de 20%. Pentru informații complete puteți accesa site-ul oficial al companiei https://www.capsea-yachting.com

Loredana MIHAI 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.