DOCUMENT. La Colegiul „Mircea cel Bătrân“ zece clase au cursuri on-line, iar la „Mihai Eminescu“, opt

0
1580

În aproape 50 de unități de învățământ din tot județul Constanța se desfășoară cursuri on-line din cauza pandemiei. Cele mai multe clase cu activitate on-line ca urmare a existenţei cazurilor de COVID-19 sunt la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân“.

Inspectoratul Școlar Județean Constanța a publicat lista unităților de învățâmânt ce au clase cu activitate fizică suspendată, la data de 11 ianuarie a.c. Unele dintre ele au clase cu activitate on-line încă de la începutul anului, de când elevii ar fi trebuit să revină în bănci: Școala Gimnazială nr. 28 „Dan Barbilian“ Constanța, Școala Gimnazială nr. 39 „Nicolae Tonitza“ Constanța și Școala Gimnazială nr. 33 „Anghel Saligny“ Constanța.

Cele mai multe clase (zece) cu activitate on-line ca urmare a existenţei cazurilor de COVID-19 sunt la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân“ Constanța: trei clase de a X-a, trei clase de a XI-a, o clasă de a V-a, una de a VIII-a și una de a VII-a, o clasă de a IX-a.

La Colegiul Național „Mihai Eminescu“ Constanța, opt clase au activitatea fizică suspendată: trei clase de a XI-a, o clasă de a VIII-a, trei de a XII-a și una de a IX-a.

Alte unități de învățământ din județul Constanța cu clase cu activitate on-line sunt: Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“, Liceul Teoretic „G. Călinescu“, Liceul Teoretic „Ioan Cotovu“ Hârșova, Liceul Teoretic „Carmen Sylva“ Eforie, Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“ Cumpăna, Liceul Economic „Virgil Madgearu“, Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații, Liceul Tehnologic „Ioan N. Roman“, Liceul Energetic, Colegiul Comercial „Carol I“, Liceul Teoretic „Decebal“, Colegiul Economic Mangalia, Liceul Teoretic „Callatis“ Mangalia, Liceul Teoretic Negru Vodă, Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria“, Colegiul Național Pedagogic „C. Brătescu“ etc.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.