VIDEO. Decebal Făgădău anunţă construcţia de parcări supraetajate în municipiu, exproprieri pentru înfiinţarea de noi parcuri şi trasee CT Bus în zona metropolitană, din 2021

0
498

Decebal Făgădău candidează pentru încă un mandat de primar al municipiului Constanţa. Edilul a fost invitatul Focus Press la un interviu în cadrul căruia a vorbit despre proiecte, dar şi despre adversarii politici. Cu această ocazie, a explicat situaţia pieţelor din municipiu, a vorbit despre planurile privind o parcare supraetajată în zona Teatrului de Stat, exproprieri în vederea creării de parcuri şi un viitor spital pentru copii – care ar urma să fie realizat în parteneriat cu Consiliului Judeţean.

Despre liberali şi reproşurile acestora, cum că reabilitarea Cazinoului sau că realizarea unui complex sportiv se datorează Guvernului actual, prin Compania Naţională de investiţii, Decebal Făgădău a comentat că este greşit să credem ce spun “maimuţoii care vin de la Bucureşti”. Edilul a adăugat că investiţiile sunt ca urmare a demersurilor de la Constanţa.

Un alt subiect de discuţie a fost transportul în comun, Făgădău declarând că liniile de transport spre Năvodari, Cumpăna, Ovidiu şi Kogălniceanu (zona metropolitană), precum şi alte noi rute în municipiul Constanţa vor deveni realitate din 2021 – iar declaraţiile complete despre acest subiect, dar nu numai, le puteţi urmări în cadrul materialului VIDEO.

Comandat de PSD filiala Constanţa

Executat de FOCUSPRESS ONLINE SRL – portal: www.focuspress.ro

Cod mandatar financiar: 21200019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.