VIDEO. Declaraţiile şefului CJPC, Horia Constantinescu, după controlul de la Restaurantul Colonadelor: ce a descoperit în bucătărie

0
3556

La nunta organizată duminică la Restaurantul Colonadelor, cu peste 200 de persoane, deşi legea permite doar 50 de participanţi la astfel de evenimente, au descins poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Constanţa.

Din câte se pare, CJPC urmează să dispună închiderea temporară a localului, până la remedierea deficienţelor constatate. La control a participat chiar şeful CJPC, Horia Constantinescu – iar în imaginile VIDEO puteţi afla exact ce au descoperit comisarii în bucătăria localului.

“Am depistat derapaje majore în bucătărie din cauza angajaţilor în primul rând. Echipamentele sunt, de asemenea, învechite”, a declarat, pentru Focus Press, Horia Constantinescu. “Am retras de la comercializare toată marfa pregătită pentru nuntă. Alimentele nu erau păstrate conform normelor”, a mai precizat Constantinescu.

Reprezentanţii unităţii au fost invitaţi cu documentele la sediul OPC marţi dimineaţă. “Săptămâna trecută a mai existat un control la restaurant, în urma căruia, de asemenea, fuseseră invitaţi cu documente la sediul OPC. Tot marţi trebuiau să vină”, a mai precizat Horia Constantinescu.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.