VIDEO. Distracția continuă la Aqua Park Eforie Nord cu un program complex, în luna august

0
221

Una dintre cele mai aglomerate zone din Eforie Nord este parcul acvatic „Aqua Park”, ce vine, în luna august a.c., cu un program complex și mult mai multă distracție! Turiștii, constănțenii se află, de dimineață până seara, în cel mai mare parc acvatic din sudul litoralului pentru a petrece cea mai frumoasă experiență. Mai mult, aceștia spun că Eforie Aqua Park este unul dintre puținele locuri de pe litoral unde nu au timp să se plictisească.

Aqua Park este situat într-o zonă tranzitată, foarte aproape de Lacul Belona și Hotelul Europa, având o capacitate de 3.000 de locuri, pe o întindere mare, reușind să însumeze foarte multe echipamente necesare specifice parcurilor acvatice, moderne, și aici amintim toboganele acvatice curg râuri de apă răcoritoare. Astfel cei ce aleg această locație vor avea parte de distracție garantată.

Aqua Park Eforie Nord și-a deschis porțile la data de 11 iunie a.c., iar de atunci mii de vizitatori le-au călcat pragul. Atât copiilor, cât și adulților le sunt puse la dispoziție numeroase activități pentru a petrece o zi memorabilă la parcul acvatic, precum circuite pe șapte tobogane, un super jacuzzi, piscină și scenă pentru copii, ședințe de masaj, concursuri pe tobogane gonflabile, programe de animație, petreceri cu spumă, animație cu personaje, petreceri interactive cu magicianul Ciprian și multe alte surprize. Totodată, turiștii vor avea ocazia să se distreze alături de Starlin Belen la orele de Aqua Zumba. 

Putem spune că acest parc este atracția litoralului românesc, pentru că, de mai bine de opt ani, parcul acvatic atrage anual un număr semnificativ de turiști în stațiunea Eforie Nord.

Autoritățile locale spun că Eforie Nord este o stațiune de top, în care familiile cu copii preferă să își petreacă vacanța. Părinții sunt cei mai „câștigat”, pentru că își aduc copiii la Eforie Aqua Park sunt încântați de diversitatea programului artistic, de toboganele de mare viteză și de locurile de joacă special amenajate pentru cei mici, atât la umbră, cât și la soare, dar se relaxează și ei alături de cei mici.

Contact

Turiștii și constănțenii dornici de distracție, bălăceală și adrenalină sunt așteptați zilnic, între orele 09:00-18.00, în Eforie Nord, Aleea Belona nr. 16, între Plaja Belona, Hotelul Europa și Lacul Belona. Eforie Aqua Park este deschis, în fiecare zi, în intervalul orar 09:00 – 18:00

Tarifele

-adult: 55 de lei

-copil (<1,50 metri): 45 de lei

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.