VIDEO După ce au plecat turiștii, conducerea CMSN Constanța s-a apucat de reparații și investiții

0
249

Oricât de bine ar fi făcute lucrurile, acestea tind să se strice și așa s-a întâmplat și la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. Drept urmare, la începerea toamnei, aici lucrările de reparație și investiții sunt în toi.

A venit vremea ca angajații CMSN să se ocupe de copacii care s-au dezvoltat în primăvară și în vară și au oferit umbră vizitatorilor, dar au crescut peste măsură, să repare ceea ce în mod involuntar s-a stricat în urma afluxului mare de vizitatori, dar și să ducă la bun sfârșit noile proiecte ale conducerii

„Acum a venit toamna, ne apucăm de niște remedieri. Dincolo de arboret pe care trebuie să îl îngrijim, avem și niște investiții pe care le-am demarat. Este vorba de amenajarea unei frumoase terase lacustre în incinta Complexului Muzeal, la Microrezervație. Avem de remediat o mulțime de mici neregularități pe care, în toamna asta sperăm, cu bugetul rezultat în urma vizitei dvs să o putem face“ a precizat dr. Adrian Bîlbă, directorul CMSN Constanța.

Dar chiar dacă nu mai este vară, cei care doresc să meargă în vizită sunt așteptați mereu cu brațele deschise.

Vă mulțumim și vă invităm ca pe tot parcursul extrasezonului, toamnă, iarnă, primăvară să vizitați Complexul Muzeal fiindcă aveți ce vedea“ a transmis dr. Bîlbă.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.