VIDEO. Echipa PSD pentru Primăria Murfatlar vrea să sprijine tinerii să-şi construiască propriile afaceri

0
1337

La Murfatlar, candidatul pentru funcţia de primar, Nufăr Costencov, are alături oameni cu diferite specializări, pe care se bazează să contureze proiectele pentru comunitate. Echipa de candidaţi pentru Consiliul Local cunoaşte, la fel ca şi Costencov, care sunt problemele oraşului Murfatlar şi, prin urmare, propunerile acestora reprezintă soluţiile pentru rezolvarea problemelor.

Cristina Moale şi Claudiu Grecu sunt doi dintre candidaţii PSD din lista pentru Consiliul Local Murfatlar.

“Concetăţenii mei sunt nemulţumiţi de ceea ce se întâmplă în comunitate şi acest lucru m-a determinat să iau decizia de a candida şi de a-mi forma o echipă care crede în programul pe care îl propunem”; “Cunosc problemele micului investitor foarte bine. Din acest considerent, m-am gândit că la nivelul oraşului Murfatlar avem mulţi tineri care îşi doresc să realizeze ceva prin propriile forţe (…) o formă de sprijin pentru ei poate veni din partea administraţiei locale, prin acordarea de loturi de teren, pentru a-şi desfăşura o viitoare activitate economică” – spune Nufăr Costencov.

Dincolo de această preocupare ca tinerii să fie atraşi să rămână în Murfatlar şi să îşi dezvolte propriile afaceri, Cristina Moale a vorbit despre nevoia de creare de noi spaţii verzi, la care se adaugă amenajarea unor spaţii de recreere- ca de exemplu un parc pentru grătare.

La rândul său, Claudiu Grecu a făcut referire la siguranţa cetăţeanului. Candidatul pentru Consiliul Local Murfatlar nu este obişnuit să vorbească presei sau să fie filmat, însă ştie foarte bine ce înseamnă combaterea infracţionalităţii – care sunt soluţiile, printre acestea numărându-se şi sporirea numărului de camere de supraveghere din Murfatlar şi satul Siminoc.

Mai multe detalii despre proiecte pe care le propune candidaţii PSD pentru Primăria, respectiv Consiliul Local Murfatlar, în materialul VIDEO.

Comandat de PSD filiala Constanţa

Executat de FOCUSPRESS ONLINE SRL – portal: www.focuspress.ro

Cod mandatar financiar: 21200019

Vezi şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.