VIDEO! Ei sunt suspecții în cazul bancomatelor aruncate în aer la Constanța! Femeia este italiancă și ar face parte dintr-o grupare de tip mafiot!

0
13001

Noi detalii ies la iveală în cazul bancomatelor aruncate în aer la Constanța! Cei doi suspecți prinși sunt un bărbat, în vârstă de 48 de ani, și o femeie, în vârstă de 55 de ani. Potrivit informațiilor noastre, bărbatul se numește Apostol Gheorghe Călin, iar femeia, Sanginesi Katia, este italiancă și, conform unor surse, ar face parte dintr-o grupare de crimă organizată de tip mafiot, cu sediul în Calabria, Italia.

Ipoteza ar fi că gruparea infracțională se numește ‘Ndràngheta.

În ciuda faptului că nu a fost la fel de faimoasă în străinătate ca mafia siciliană și fiind considerată mai rurală decât Camorra napoletană și Sacra Corona Unita Apuliană, Ndrangheta a devenit cel mai puternic sindicat al criminalității din Italia la sfârșitul anilor 1990 și începutul anilor 2000”, potrivit wikipedia.

Cei doi se află la audieri, ei fiind prinși pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona Tavernei Sârbului.

Gheorghe Călin Apostol apare că ar avea o societate comercială în Italia, în Foggia, cu domeniul de activitate: comerț de autoturisme ușoare.

Potrivit rețelelor de socializare, se pare că Gheorghe Călin Apostol ar fi avut o relație amoroasă cu Sanginesi Katia, el postând o poză cu ea și cu un câine, cu mesajul: ”cei mai frumoși ai mei”.

UPDATE: Au acționat și în Italia!

Potrivit informațiilor noastre, cei doi ar fi acționat și în Italia, în același mod. Au aruncat mai multe bancomate în aer, începând cu anul 2020, inclusiv în Roma. Femeia ar fi avut rolul de coordonator, iar românul de executant. De asemenea, polițiștii italieni au colaborat cu cei români, femeia fiind dată în urmărire.

Iată că ei au fost prinși de oamenii legii din Constanța, anchetatorii din Italia urmând să vină aici.

Modul lor de acțiune era cu explozibil, “operațiinea” durând doar câteva minute.

Citește și: Oficial despre explozia bancomatului de la Pavilionul Expozițional: ”Bonnie și Clyde” au acționat și la Castelu, dar și în Mamaia!

Video cu suspecții:

În această dimineață, polițiștii Direcției de Investigații Criminale – Inspectoratul General al Poliției Române, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au prins în flagrant delict două persoane, imediat după ce ar fi aruncat în aer un bancomat, din municipiul Constanța, amplasat în Pavilionul Expozițional Constanța și ar fi sustras banii din interiorul ATM-ului. Cei în cauză, un bărbat, de 48 de ani, respectiv o femeie, de 55 de ani, sunt bănuiți și de comiterea unei fapte similare în localitatea Castelu și a unei tentative, prin același mod de operare, comise în Mamaia. În prezent, bănuiții se află la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în vederea audierii, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pentru stabilirea întregii activități infracționale”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Video:

Astfel, având în vedere că ei au acționat și la Castelu, dar au avut o tentativă și în Mamaia, putem spune că sunt un fel de Bonnie și Clyde de România.

L.B.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.