VIDEO & FOTO. Cumpăna Village by the Sea, cel mai nou proiect imobiliar din judeţ, va cuprinde peste 200 de vile şi 20 de străzi, locuri de joacă, spaţii verzi şi monitorizare video

0
1166

Cumpăna Village by the Sea este cel mai nou complex rezidenţial din judeţul Constanţa. Miercuri, 21 iulie, proiectul a fost prezentat în detaliu cu ocazia finalizării vilei model, adică prima vilă 100% finisată şi mobilată.

Cu un concept aparte, ce pune pe primul loc siguranţa, confortul şi avantajele de a trăi la doar câteva minute de agitaţia oraşului, proiectul Cumpăna Village by the Sea se adresează familiilor.

Complexul este de tip “gated community” şi cuprinde 20 de străzi, cu un total de 214 vile. Pe fiecare stradă sunt 10 – 12 case individuale şi duplexuri, construite ca un domeniu închis, creând o unitate multifamilială. Fiind un proiect cu mai multe unităţi, executarea se face în etape, între 30
– 60 de unităţi fiecare. În curând, va fi inalizată faza întâi care conţine 32 de unităţi, 20 vile individuale şi 12 duplexuri. Primele locuinţe deja vândute vor fi date în folosinţă în toamna acestui an.

Realizat într-o regiune în plină expansiune şi într-o continuă dezvoltare, comuna Cumpăna, complexul Cumpăna Village by the Sea este situat în una dintre cele mai liniştite zone ale localităţii pe strada Strajei nr. 54. Proiectul pune accent pe calitatea şi siguranţa vieţii în interiorul comunităţii, cu perimetru îngrădit, sistem de securitate, monitorizare video, numeroase spaţii verzi şi dotări de ultimă generaţie. În interiorul complexului, va fi amenajat un centru comercial dedicat proiectului, iar pentru copii vor exista locuri de joacă.

Administrarea proiectului este realizată de Real Sol Services SRL, o companie cu o experienţă de peste 20 de ani în piaţa imobiliară din România. Shimon Galon, preşedintele companiei Real Sol
Services, menţionează că din această colaborare între un dezvoltator cu experienţă internaţională şi Primăria Cumpăna va fi realizat un proiect rezidenţial unic la nivelul judeţului Constanţa, în care confortul şi siguranţa locuitorilor sunt principalele obiective.

Shimon Galon a mai precizat că vilele vor avea între 120 şi 125 de metri pătraţi, cu preţuri între 105 mii şi 115 mii de euro.

Prezentă la inaugurarea primei vile, Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna a declarat că proiectul firmei deţinute de asociaţi israelieni este realizat pe terenuri cumpărate de la proprietari – precizare pentru cei care îşi imaginează că terenurile ar proveni de la primărie. Tot Mariana Gâju a mai subliniat că vilele se adresează cumpănenilor, dar şi constănţenilor care doresc să se mute la ţară, într-o zonă liniştită, unde îşi vor putea creşte copiii frumos, în localitate fiind deja în construcţie şi o a treia grădiniţă.

Mai multe detalii oferite de Mariana Gâju şi Shimon Galon pot fi urmărite în materialul VIDEO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.