VIDEO FOTO Momentul accidentului cu un autotren și două autoturisme în Slobozia Nouă

0
46048

În dimineața de 5 martie, în jurul orei 8.30, în Slobozia Nouă s-a produs un accident de circulație cu implicarea a două autoturisme și a unui TIR. Mai multe victime au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

La locul solicitării, pe DN 21 au fost mobilizate de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD, două ambulanțe tip B și una tip C ale SAJ Ialomița-substația Slobozia.

La fața locului au fost găsite șase victime, din care una încarcerată. Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei rămasă încarcerată în unul dintre autoturisme. Celor șase victime le-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului de echipajele SMURD și SAJ, după care cinci victime au fost preluate și transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Ambulanța SMURD a preluat o victimă, iar celelalte patru victime au fost preluate de echipajele Serviciului de Ambulanță Județean Ialomița.

Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și sablare carosabil.

Traficul în zona este deviat pe o rută ocolitoare.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.