VIDEO. Alexandru Gabriel Lupaşcu, preotul paroh din Murfatlar, iniţiază copiii în arta iconografiei: “Vor învăţa cum să picteze icoane”

0
376

Alexandru Gabriel Lupașcu, preotul paroh din Murfatlar, inițiază copiii în arta iconografiei. Înscrierile pentru atelierul de pictură bisericească se fac în perioada 24-31 iulie.

“Oraganizăm un atelier de pictură ,,Sfântul Luca” la care căutăm să invităm toți copiii de pe raza orașului Murfatlar şi nu numai! Aici vor învăţa cum să picteze icoane, cum să lucreze în echipe şi vor descoperi arta iconografiei”, a declarat, pentru Focus Press, preotul paroh Gabriel Alexandru Lupaşcu. Atelierul se va desfăşura în cadrul Bisericii “Naşterea Maicii Domnului” din Murfatlar, în perioada 1-15 august.Gabriel “Oraganizăm un atelier de pictură ,,Sfântul Luca” la care căutăm să invităm toți copiii de pe raza orașului Murfatlar şi nu numai! Aici vor învăţa cum să picteze icoane, cum să lucreze în echipe şi vor descoperi arta iconografiei”, a declarat, pentru Focus Press, preotul paroh Alexandru Gabriel Lupaşcu. Atelierul se va desfăşura în cadrul Bisericii “Naşterea Maicii Domnului” din Murfatlar, în perioada 1-15 august.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.