VIDEO. Horia Constantinescu, un candidat hotărât ca proiectele propuse în campanie să devină realitate după alegeri

0
633

Este ultima săptămână de campanie electorală, iar candidatul PPU-SL la Primăria Constanţa, Horia Constantinescu, se aşteaptă la atacuri din partea contracandidaţilor, dar şi la negocieri “pe sub masă” între anumiţi candidaţi. De altfel, suspectează că Mircea Dobre şi Stelian Ion ar avea anumite negocieri.

Pe de altă parte, Horia Constantinescu continuă întâlnirile cu cetăţenii şi a declarat, în cadrul unui interviu acordat Focus Press, că oamenii îl primesc bine, chiar şi agenţii economici pe care, la un moment dat, i-a controlat din postura de şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor. Care este principala problemă a cetăţenilor? Curăţenia.

Întrebat ce va face dacă nu va fi ales primar, Horia Constantinescu a dat asigurări că va rămâne în Consiliul Local, pentru a urmări că proiectele pe care le-a propus în această perioadă devin hotărâri şi sunt puse în aplicare.

Tot în cadrul interviului, Horia Constantinescu a vorbit despre acţiunea sa prin care a igienizat, cu ajutorul voluntarilor, o parte din Parcul Copiilor, dar şi despre “Telefonul Bunicului”: “0341/993 este numărul la care pot apela vârstnicii pentru asistență la cumpărături, transport în situații speciale, achiziție de medicamente sau o vorba bună”.

Mai multe detalii despre acest proiect, dar nu numai, puteţi afla din materialul VIDEO.

Comandat de PP-USL Constanţa, 

Executat de FOCUSPRESS ONLINE SRL – portal: www.focuspress.ro 

Cod AEP mandatar: 21200022

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.