VIDEO: Iată cum va fi la terase începând cu data de 1 iunie! Inedit: un local din Constanţa şi-a deghizat ospătarii după modelul din La Casa de Papel

1
2348

Începând cu data de 1 iunie terasele își reiau activitatea. Regulile sunt stricte, iar servirea mesei în oraș se va desfășura altfel decât știați. Patronul localului Marco Polo din Constanța ne explică la ce să ne așteptăm! Focus Press a făcut un test cu o zi înainte – în VIDEO vedeți detaliile!

“Trebuie să ne conformăm regulilor, nu avem ce să facem. Trebuie să deschidem, indiferent de reguli. Ne-am conformat, am înjumătățit locurile la mese. Mise-en-place-ul nu mai există pe masă, pahare, scrumiere, solnițe. Toate Cestea se vor aduce atunci când clientul vine la masă. Meniurile, vom evita să le aducem la masă, să fie transmisibile de la un client la altul. Clientul se poate duce să citească și să ne spună ce comandă are. În rest numai este ce a fost, din comerțul pe care eu l-am învățat pe vremuri când ne chinuiam să întâmpinăm clienții într-un cadru cât mai frumos.
Referitor la regula cu maxim patru persoane la masă, există o chichiță pe care nu o înțelegem, este posibil să nu fie întocmai, sensul cuvântului, cum că, dacă nu fac parte din aceeași familie, casă, să depărtăm la un metru, un metru jumătate scaunele chiar de la aceeași masă, de patru persoane. Spațiu există aici am măsurat.
Toate tacâmurile și solnițele sunt dezinfectate, am pus dispensere, măști, mănuși, termometre, vom verifica la intrare clienții, dar și angajații cu care voi fi drastic”
, a spus acesta.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.