VIDEO. În Valu lui Traian se vor construi o grădiniță și o școală, în cartierul nou

0
959

Primarul localității Valu lui Traian, Florin Mitroi a vorbit, în cadrul unui interviu acordat ziarului Focus Press despre proiectele ce se vor implementa pe raza unității administrativ teritoriale. Acesta a spus că va continua proiectele începute în cursul anului trecut, dar că este vorba și despre alte obiective de investiții.

Unul dintre acestea, construirea unei grădinițe after school în localitate, care se află în faza de emitere a ordinului de începe a lucrărilor, fiind finalizată licitația.

”Continuăm proiectele începute din 2020 care au fost stopate din cauza vremii, perioada iernii: asfaltare, drumuri, trotuare. Dar avem și proiecte în educație: școli, construim în cartierul nou o școală, care se află în licitație, o grădiniță cu after school, a fost finalizată licitația și vom da ordinul de începere a lucrării. Totodată, vorbim despre iluminat. Alimentare cu apă, canalizare. Avem foarte multe proiecte, zic eu, îndrăznețe și nu în ultimul rând ne gândim la construirea a două bazine de înot în locații separate, unul la ANL și unul în zona terenul de sport”, a declarat primarul localității Valu lui Traian, Florin Mitroi.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.