VIDEO. Incendiu violent la Tulcea: o casă şi două anexe, făcute scrum!

0
3352

Un incendiu violent a cuprins, sâmbătă seara, 3 decembrie, o locuinţă din Tulcea. Prin apel la numărul unic de urgență 112, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Delta” județului Tulcea a fost anunțat că pe strada Racului din municipiu a luat foc o casă de locuit cu posibilitate de propagare la vecinătăți.

Imediat, două echipaje de pompieri formate din 9 subofițeri și un ofițer din cadrul Detașamentului Tulcea au ajuns la locul incendiului care se manifesta violent cu flacără deschisă la întreaga locuință și anexe. S-a intervenit pentru localizare și limitarea extinderii flăcărilor la o locuință învecinată, incendiul fiind localizat.

Intervenția este îngreunată din cauza faptului că în zonă nu sunt hidranți, însă forțele au fost suplimentate cu autospeciale pentru un flux de apă constant. Nu sunt înregistrate victime. Misiunea este in dinamică.

UDPATE, ora 20.47:

Pericolul incendiului a fost eliminat, iar focarele au fost stinse. Pentru că există pericolul de reaprindere, cauzat de smoala de pe un perete al locuinţei, pompierii vor rămâne cu un echipaj de stingere pentru protecție.

În urma incendiului a ars o casă de locuit de aproximativ 80 de mp și două anexe de aproximativ 10 mp fiecare. Locuința învecinată si anexele aferente acesteia au fost salvate de către pompierii tulceni. Cauzele probabile de producere a incendiului urmează a fi stabilite.

M.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.