VIDEO! Individ săltat de mascaţi, după ce a ameninţat pe Internet un poliţist!

0
2291

În cursul zilei de marţi, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj, în urma apariției în spatiul public a unei postări de pe o rețea de socializare (Facebook), înaintând dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru efectuarea cercetărilor, conform competențelor.

Mai exact, la data de 27 noiembrie a.c., un bărbat, de 25 de ani a adreat injurii și amenințări la adresa unui polițist din cadrul Poliției municipiului Constanța, într-o postare pe o rețea de socializare.

Miercuri, 8 decembrie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, împreună cu polițiști ai Biroului de Investigații Criminale, delegați în cauză, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința celui în cauză. După descindere, bărbatul a fost condus la audieri, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz va dispune măsurile legale care se impun, au precizat oamenii legii.

Potrivit surselor judiciare, individul, Ionuţ Laurenţiu Ganea, are antecedente: conducere fără permis. În legătură cu speţa de faţă, de precizat că totul a pornit de la faptul că mai mulţi constănţeni s-au plâns unui poliţist de la Secţia 5 că se simt ameninţaţi de Ganea şi că acesta recurge la violenţe. Însă, nu au depus plângeri oficiale, aşa că poliţistul în cauză, încercând să probeze anumite fapte ale lui Ganea, i-a îndemnat pe respectivii să se adreseze oficial Secţiei de Poliţie. Situaţia a ajuns şi la urechile bărbatului, care a decis să posteze pe Facebook filmuleţul care i-a adus mascaţii la uşă.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.