VIDEO: Interviu cu Maria Iacob. Modelele de la The Crown au proiecte personale, filmări, participă la reclame şi la defilări de modă în Dubai

0
107

Săptămâna trecută, pe plaja Blanco Beach by Bavaria Blu, școala Mariei Iacob, The Crown, a serbat un an de existență. A fost momentul perfect pentru ca zecile de cursanți să defileze, pentru a demonstra că au deprins din arta modellingului. Fetițe de 5, 10, 16, 17 ani, dar și băieți, au prezentat în premieră colecția exclusivistă de haine pentru copii marca Studio Distriqt.

Imediat după eveniment şi tortul care a marcat aniversarea, Maria Iacob (Miss România 2012) a oferit un scurt interviu, în care a vorbit despre provocarea ultimului an: „A fost un an în care am avut parte de multe realizări, de care sunt mândră, şi mi-am îndeplinit acest al doilea vis al meu, şi anume: o frumoasă colecţie de haine pentru copii, în colaborare cu buna mea prietenă Sandra de la Studio Distriqt”.

În prezent, Maria Iacob are 86 de copii înscrişi la şcoala The Crown by Maria Iacob: „Fiecare a avut multe proiecte; vorbim aici despre copii care au ajuns youn designer, copii care participă la filmări, la reclame, în videoclipuri, multe şedinţe foto, multe prezentări de modă, pe plan naţional şi internaţional. Acum câteva luni au plecat în Dubai, au fost selectaţi de o casă de modă pentru a prezenta acolo. Au foarte multă treabă, le place enorm ceea ce fac şi eu nu pot decât să mă mândresc extrem de tare cu ei”.

„În momentul în care ei pleacă – între ghilimele – de la mine, spre exemplu au alte proiecte, ei nu se duc doar spre modelling. Am menţionat mai devreme că ei îşi doresc să devină şi designeri, câţiva dintre ei fotografi, adică, în toată lumea asta a modei, unde este vorba despre manechine, despre fotografi, despre make-up artişti, hair stilişti, designeri şi aşa mai departe, ei îşi  aleg câte o ramură… Bine, majoritate vor să devină manechine, dar nu acesta este scopul principal, adică ştiu să aleagă, să înveţe din fiecare câte puţin”, a mai spus Maria Iacob, care a concluzionat că are suficientă energie pentru a înscrie la The Crown şi alţi copii doritori să se lanseze în modă.

Declaraţii complete: în materialul VIDEO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.