VIDEO. Jale pe litoral pentru şoferii UBER: ISCTR şi Poliţia i-au amendat şi le-au confiscat plăcuţele de înmatriculare

0
6385

Vineri noapte şi în week-end au fost controale în forţă pe litoral. Au acţionat toate instituţiile statului: Poliţie, Jandarmerie, Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, Inspectoratul Teritorial de Muncă ş.a.m.d. Au fost verificate respectarea măsurilor de prevenţie în cazul răspândirii COVID-19, aspecte legate de securitatea şi sănătatea în muncă, munca la negru, transport rutier etc.

Pe partea de transport persoane, reprezentanţii Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, alături de poliţişti din cadrul IPJ Constanţa, au verificat mai multe maşini care circulau fiind înregistrate pe platforma UBER, respectiv taximetre.

Verificările s-au concluzionat cu amenzi de milioane şi ridicări de plăcuţe de înmatriculare pentru diverse nereguli. Pentru autoturismele care circulau în regim UBER, noaptea de vineri şi cea de sâmbătă au fost teribile: practic, aproape toţi cei care se aflau pe traseu au fost traşi pe dreapta fără posibilitatea de a reveni în trafic. Mulţi dintre şoferi erau veniţi din ţară, având curse pe litoral şi îşi continuau activitatea aici, având în vedere cererile numeroase.

M.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.