VIDEO Kaufland a inaugurat noul magazin din zona Palazu Mare. Viceprimarul Ionuț Rusu a fost primul cumpărător

2
4409

Kaufland România a mai deschis un magazin la Constanța, pe bulevardul Tomis, zona Palazu Mare. Noul magazin a fost inaugurat miercuri, în prezența viceprimarului Constanței, Ionuț Rusu, cel care a tăiat și panglica.

Potrivit reprezentanților lanțului de magazine Kaufland, acesta este al patrulea magazin din municipiul Constanța care vine cu  vine cu un nou concept: un acoperiș verde de 4.500 metri pătrați, înconjurat de alți 3.400 de metri pătrați de spațiu verde la sol, care 100 de pomi și peste 1000 de arbuști, în semn de respect pentru natură.

De asemenea, acest nou magazin de pe bulevardul Tomis oferă locuri de muncă pentru mai bine de 100 de constănțeni care lucrează deja în incinta acestuia.

Am deschis magazinul cu numărul 145 din România și primul magazin din afara Bucureștiului care integrează un nou concept, cu spații verzi pentru noi toți. Am reușit, împreună cu colegii noștri, să plantăm 140 de copaci și 1000 de arbuști pe o suprafață de 2000 de metri pătrați. Ne bucurăm să fim în trend în ceea ce înseamnă grija pentru planetă. Le transmitem constănțenilor că, în ciuda greutăților din ultimii ani, Kaufland România continuă să investească și să sprijine comunitățile locale. Astăzi nu deschidem doar un magazin, ci ne mărim familia, alăturându-se încă 100 de persoane cărora le urăm <<bine ați venit în familie>>”, a precizat Valer Hancaș, reprezentantul Kaufland România pe parte de comunicare.

Așa cum spuneam, panglica a fost tăiată de viceprimarul Constanței Ionuț Rusu, prezent la eveniment. El chiar a făcut cumpărături în acest nou magazin, fiind primul client. El s-a declarat mulțumit de deschiderea acestui nou magazin destinat constănțenilor și nu numai.

Este ziua de deschidere, trebuia să fie și cineva care să facă primele cumpărături. Le urez succes și să fie cât mai aproape de tot ce înseamnă constănțean, pentru că știm foarte bine că ei sunt alături de tot ceea ce înseamnă societatea, tot ceea ce înseamnă verde. De asemenea, așa cum ne-am obișnuit cu ei, sunt un partener foarte serios”, a declarat Ionuț Rusu, viceprimarul Constanței.

Daniel ALBU

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.