VIDEO. Klaus Iohannis: Mersul la vot nu e mai periculos decât mersul la cumpărături

0
329

Președintele Klaus Iohannis a făcut o declarație de presă în această seară (23.09.2020), cu privire la organizarea alegerilor pentru administrațiile locale. El a încurajat românii să meargă dumincă la vot.

„Dacă toată lumea va respecta câteva reguli de bază (…) riscul infectării în secțiile de votare este redus la minimum“, a spus președintele Klaus Iohannis în această seară, îndemnându-i pe români să participe la alegerile locale din 27 septembrie.

„Au mai rămas doar câteva zile până la un moment definitoriu pentru modul în care vor evolua, în următorii patru ani, localităţile în care trăim și ne desfășurăm activitățile. În această duminică, pe 27 septembrie, mergem la urne pentru a decide cui îi încredinţăm responsabilitarea administrării comunităţilor noastre. Stă în puterea noastră să alegem viitorii primari, consilieri locali, președinți de consilii județene și consilieri județeni. De ce e această alegere atât de importantă? Pentru că de cei care vor câştiga, depinde ca şcoala şi spitalul din localitatea în care locuim să fie modernizate, drumurile să fie reparate şi problemele de trafic rezolvate“, a precizat Klaus Iohannis despre importanța votului de duminică, 27.09.2020.

Preşedintele României a susținut că mai există politicieni care mai cred că oamenii pot fi minţiţi.

„Mă bucur să constat că, în ciuda condiţiilor mai dificile, campania electorală a fost totuşi una activă. Acest lucru este un câştig pentru democraţia noastră. Am remarcat multe proiecte electorale bune şi salut efortul candidaţilor de a veni în întâmpinarea românilor prin cât mai multe mijloace de comunicare. Am văzut, însă, şi cum unii competitori recurg la obişnuitele lor tactici retrograde. Sunt politicieni care încă mai cred că oamenii pot fi minţiţi, în timp ce bugetele locale sunt risipite, iar comunităţile stagnează în subdezvoltare“, a mai afirmat Iohannis, în conferinţa de presă de la Palatul Cotroceni.

V.I. 

Conferință de presă susținută de Președintele României, domnul Klaus Iohannis

Conferință de presă susținută de Președintele României, domnul Klaus Iohannis

Publicată de Ministerul Afacerilor Interne, Romania pe Miercuri, 23 septembrie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.