VIDEO. Mai bine de jumătate din Pavilionul Expozițional Constanța devine centru de vaccinare antiCOVID

0
460
Pavilionul expozițional. FOTO Facebook/Pavilion Expozitional

Consiliul Județean Constanța s-a întrunit miercuri, 13 ianuarie 2021, în ședință extraordinară de îndată. Au fost prezenți un număr de 27 de consilieri județeni. Ședința a fost ținută în regim de videoconferință de către vicepreședintele C.J.C., Petre Enciu, iar pe ordinea de zi s-au aflat două proiecte de hotărâre.

Primul proiect de hotărâre a vizat acoperirea definitivă a deficitului secțiunii funcționare și a secțiunii dezvoltare a bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2020 al Consiliului Județean Constanța, din excedentul anilor precedenți. Mai exact, este vorba de acoperirea deficitului bugetar înregistrat cu valoarea de aproximativ 41 milioane de lei. Menționăm că excedentul anilor precedenți se ridică la aproximativ 92,5 milioane de lei. Proiectul a fost adoptat cu 24 de voturi pentru.

Cel de-al doilea proiect face referire la transmiterea în administrarea Primăriei Municipiului Constanța, pentru o perioadă de șase luni, cu posibilitatea de prelungire, a unei suprafețe de 2.718,09 mp din spațiile aflate în interiorul Pavilionului Expozițional Constanța. Această suprafață este necesară pentru înființarea unui centru de vaccinare împotriva COVID-19, așa cum a fost nominalizat prin Hotărârea C.J.S.U nr. 117/29.12.2020. Menționăm că prezentul proiect de hotărâre vine în completarea Hotărârii nr. 1/06.01.2021, prin care au fost dați în folosință gratuită 2.550 mp din incinta Pavilionului Expozițional Constanța. Astfel, a fost suplimentată suprafața, prin adăugarea unor spații de aproximativ 170 mp. Proiectul a fost votat în unanimitate de către toți consilierii județeni prezenți la ședință.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.